Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ce facea Laura Codruta Kovesi in timp ce Dragnea intra in sediul DNA

Antena3 Antena3,
Ce facea Laura Codruta Kovesi in timp ce Dragnea intra in sediul DNA

Sefa Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a participat, marti seara, la o dezbatere pe tema modificarii Legilor justitiei si a Codului penal in privinta infractiunii de abuz in. continuă pe Antena3

Laura Codruta Kovesi: Modificarea legilor Justitiei va afecta grav independenta procurorilor

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, a declarat marti ca exista o incercare de a creste autoritatea ministrului Justitiei asupra activitatii procurorilor, ceea ce ar afecta grav independenta acestora.

Nastase le spune celor din PSD ca au o obsesie cu Laura Codruta Kovesi: E o falsa problema

Fostul premier Adrian Nastase spune ca nu o simpatizeaza pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, insa este de parere ca ai sai colegi din partid gresesc atunci cand transforma subiectul intr-o.

Prejudicii de 188 milioane de euro in dosare de abuz in serviciu nu mai pot fi recuperate din cauza deciziei CCR

Din cauza deciziei Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) de redefinire a abuzului in serviciu, peste 200 de dosare au fost clasate in acest an, iar prejudicii de 188 de milioane de euro din aceste dosare nu mai pot fi recuperate, intrucat faptele nu mai pot fi cercetate, a declarat in aceasta seara procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )