Libnet.ro
UNICEF

18:45

Facebook a dat LOVITURA! Va difuza meciuri din CHAMPIONS LEAGUE

B1 B1,
Facebook a dat LOVITURA! Va difuza meciuri din CHAMPIONS LEAGUE

Facebook a obtinut drepturile de difuzare a meciurilor UEFA in mare parte din America Latina. Contractul include un flux video live gratuit atat din Liga Campionilor, cat si de la meciurile din Super. continuă pe B1

Facebook a obtinut drepturile de difuzare a meciurilor din Champions League n America Latina

Facebook a obtinut drepturile de difuzare a meciurilor UEFA in mare parte din America Latina. Acest lucru poate oferi fanilor din America Latina sansa de a se uita la sportul preferat, fara a fi nevoie sa plateasca pentru a viziona posturile lor locale de televiziune.

Programul zilei de marti in turul 3 preliminar din Champions League

Vedeti mai jos care este programul partidelor programate, marti, in mansa secunda din turul 3 preliminar al Champions League.

Razvan Lucescu o califica pe PAOK in playoff-ul Champions League

PAOK Saloni a rezistat la Moscova si a eliminat-o pe Spartak in turul 3 al Ligii Campionilor, dupa ce in tur revenise de la 0-2 si castigase cu 3-2.

Champions League: PAOK Salonic, Benfica si Ajax, calificate n play-off - Programul complet al meciurilor

Marti a avut loc mansa a doua a turului trei preliminar al Champions League. PAOK Salonic, echipa antrenata de Razvan Lucescu, Benfica Lisabona sau Ajax Amsterdam au obtinut calificarea in play-off-ul competitiei. Dupa ce s-a impus cu 3-2 in tur, formatia tehnicianului roman s-a multumit cu o remiza alba 0-0) pe terenul celor de la Spartak Moscova.

Champions League: Marti se vor stabili echipele calificate n play-off - Dinamo Kiev vs Slavia Praga (19:30), primul meci al zilei

Marti se vor disputa toate cele zece partide din mansa a doua a turului trei preliminar al Champions League. Primul meci al zilei este programat de la ora 19:30 si le va avea protagoniste pe Dinamo Kiev si Slavia Praga, echipa la care evolueaza romanul Alexandru Baluta. Cele doua formatii au terminat la egalitate in tur, scor 1-1, pe Eden Arena din Praga.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )