Libnet.ro
UNICEF

18:00

Facebook, interzis copiilor: ce patesc cei care n-au varsta minima

Playtech Playtech,
Facebook, interzis copiilor: ce patesc cei care n-au varsta minima

In teorie, ar trebui sa ai minim 13 ani pentru a-ti face un cont pe Facebook. in practica, fiecare dintre noi stie niste micuti cu varste mult mai fragede care nu ar trebui sa fie online. in conformitate cu o bucata de legislatie din Statele Unite ale Americii, orice persoana care isi face un cont []. continuă pe Playtech

Cei care produc energie electrica regenerabila o vor putea vinde n retea

Cei care detin aparate ce produc energie, atat persoane fizice cat si firme, vor putea vinde retelei electricitatea suplimentara generata, aceasta urmand sa fie compensata in factura. Legea a fost promulgata marti de presedintele Romaniei Klaus Iohannis. Ce conditii trebuie sa indeplineasca producatorii.

VIDEO Un hub pentru cei care fac proiecte pe blockchain Cum functioneaza si cum poate ajuta startup-urile

Recent, a fost lansat la Bucuresti un hub dedicat IT-istilor care vor sa invete lucruri despre tehnologia care sta in spatele criptomonedelor sau chiar sa dezvolte proiecte pe blockchain. Am stat de vorba cu unul dintre fondatorii acestui hub pentru a afla cine poate sa lucreze aici si cum poate aceasta tehnologie sa ajute startup-urile romanesti.

Atentionare de calatorie pentru cei care merg cu masina personala in Grecia. S-a schimbat codul rutier!

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Grecia cu privire la modificarile aduse de Noul Cod Rutier elen, privind sanctiunile si aplicarea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )