Libnet.ro
UNICEF

11:16

Facebook a obtinut drepturile de difuzare a meciurilor din Champions League n America Latina

Hotnews Hotnews,
 Facebook a obtinut drepturile de difuzare a meciurilor din Champions League n America Latina

Facebook a obtinut drepturile de difuzare a meciurilor UEFA in mare parte din America Latina. Acest lucru poate oferi fanilor din America Latina sansa de a se uita la sportul preferat, fara a fi nevoie sa plateasca pentru a viziona posturile lor locale de televiziune. continuă pe Hotnews

Facebook a dat LOVITURA! Va difuza meciuri din CHAMPIONS LEAGUE

Facebook a obtinut drepturile de difuzare a meciurilor UEFA in mare parte din America Latina. Contractul include un flux video live gratuit atat din Liga Campionilor, cat si de la meciurile din Super.

Programul zilei de marti in turul 3 preliminar din Champions League

Vedeti mai jos care este programul partidelor programate, marti, in mansa secunda din turul 3 preliminar al Champions League.

Champions League: PAOK Salonic, Benfica si Ajax, calificate n play-off - Programul complet al meciurilor

Marti a avut loc mansa a doua a turului trei preliminar al Champions League. PAOK Salonic, echipa antrenata de Razvan Lucescu, Benfica Lisabona sau Ajax Amsterdam au obtinut calificarea in play-off-ul competitiei. Dupa ce s-a impus cu 3-2 in tur, formatia tehnicianului roman s-a multumit cu o remiza alba 0-0) pe terenul celor de la Spartak Moscova.

Razvan Lucescu o califica pe PAOK in playoff-ul Champions League

PAOK Saloni a rezistat la Moscova si a eliminat-o pe Spartak in turul 3 al Ligii Campionilor, dupa ce in tur revenise de la 0-2 si castigase cu 3-2.

Champions League: Marti se vor stabili echipele calificate n play-off - Dinamo Kiev vs Slavia Praga (19:30), primul meci al zilei

Marti se vor disputa toate cele zece partide din mansa a doua a turului trei preliminar al Champions League. Primul meci al zilei este programat de la ora 19:30 si le va avea protagoniste pe Dinamo Kiev si Slavia Praga, echipa la care evolueaza romanul Alexandru Baluta. Cele doua formatii au terminat la egalitate in tur, scor 1-1, pe Eden Arena din Praga.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )