Libnet.ro
UNICEF

15:01

Facebook si-ar putea inchide operatiunile din Europa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Facebook si-ar putea inchide operatiunile din Europa

Facebook a avertizat ca si-ar putea stopa operatiunile din Europa daca autoritatile din Irlanda - unde compania americana isi are sediul central din UE - confirma interdictia de a transmite in SUA datele colectate in Uniunea Europeana, transmite The Guardian. Irlanda trebuie sa ia o decizie dupa ce Curtea de Justitie a UE a decis in luna iulie ca transferul de date din UE catre SUA nu e suficient de bine protejat fata de eventualele intruziuni ale agentiilor americane de informatii, scrie g4media. continuă pe Ziarul Bursa

Facebook s-ar putea retrage din Europa. Care este motivul

Facebook s-ar putea retrage din Europa, daca se va interzicetransferulde date din si catre SUA. Acest demers vinedupa o hotarare in acest sens a Curtii Europene de Justitie din iulie, care.

Care va fi pretul pentru salvarea companiilor zombi din Europa?

Toate planurile de stimulare monetara si fiscala din Europa pornesc de la premisa ca un impuls din partea statului ar fi suficient pentru repornirea motorului economic, respectiv a sectorului privat.

DAN SUCIU, BNR: Suntem in cea mai sensibila situatie posibila din Europa, in privinta deficitelor

Romania este in cea mai sensibila situatie posibila din Europa in privinta deficitelor, a declarat vineri Dan Suciu, purtatorul de cuvant al BNR, intr-o interventie telefonica la Digi24. Acesta a catalogat propunerile de majorare de cheltuieli din Parlament drept absolut hazardate avand in vedere ca Romania ramane cu un deficit semnificativ si daca elimina impactul bugetar al ajutoarelor acordate de guvern pe fondul crizei Covid. Potrivit lui purtatorului de cuvant al BNR, cheltuielile suplimentare ce vor intra saptamana asta la vot in Parlament nu pot fi acoperite, acest lucru fiind o certitudine.

Facebook a afirmat ca o investigatie a autoritatilor de reglementare ii pune in pericol operatiunile din UE

Facebook a afirmat in fata inaltei Curti din Irlanda ca nu vede cum vor functiona serviciile sale din Uniunea Europeana daca autoritatea de reglementare ii blocheaza mecanismul de transfer al datelor, potrivit documentelor din instanta citata de publicatia Sunday Business Post, transmite Reuters, conform news. ro.

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )