Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ce facultati au cea mai mare compatibilitate cu job-ul ales de un student. La Brasov, 80,9% dintre absolventi au un job sau propria firma

Adevărul Adevărul,
Ce facultati au cea mai mare compatibilitate cu job-ul ales de un student. La Brasov, 80,9% dintre absolventi au un job sau propria firma

Universitatea Transilvania din Brasov a intocmit anul trecut un raport privind traseul ocupational al absolventilor. Raportul a fost realizat in baza unor chestionare completate in ultimii trei ani de catre absolventii care si-au ridicat diplomele, fie de licenta, fie de masterat de la universitate. continuă pe Adevărul

Ce contine cea mai mare colectie de trench art din Romania. Colectionar: Soldatii le faceau pentru o permisie sau pentru o portie in plus de mancare

Aproape 300 de obiecte realizate din elemente de munitie, devenite vaze, tabachere, scrumiere etc. constituie cea mai mare colectie din Romania incadrata in curentul trench art. Colectionarul este deja celebru pentru zecile de mii de jucarii pe care le are.

Romania a reusit sa doboare recordul mondial Guinness pentru Cea mai mare lectie de educatie financiara

Romanii au reusit sa doboare recordul mondial Guinness pentru Cea mai mare lectie de educatie financiara, chiar in Ziua Internationala a Economisirii - 31 octombrie. La initiativa BCR, 13. 230 de persoane din 25 de orase din tara au.

Cea mai mare competitie de robotica din Europa are loc la Bucuresti

Liga Studentilor Electronisti si Universitatea Politehica Bucuresti, in parteneriat cu Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei prin Senatul Stiitific, va invita, in perioada 3-4 noiembire, i.

Cea mai letala pisica din lume e si cea mai adorabila

Cand te gandesti la cea mai letala pisica din lume, poate iti vin in minte imagini cu un leu semet sau un tigru impunator. Ti-ai fi imaginat insa ca cea mai letala pisica este ridicol.

DIETA.Aceasta este cea mai simpla dieta din lume. Nutritionist: Este vorba doar de o viziune sanatoasa

Suzy Wengel, un dietetician danez, crede ca are raspunsul pentru pierderea in greutate si o alimentatia sanatoasa. ea detaliaza un plan alimentar, pe carel-a numit ca fiind cea mai simpla .

Cea mai inalta statuie din lume a fost inaugurata in India si deja a stranit controverse. VIDEO

Cea mai inalta statuie din lume, de 188 de metri, a fost inaugurata, recent, in India, de premierul Narendra Modi, dar a starnit deja controverse, din cauza pretului de productie, de 370,7 milioane de euro, dar si a impactului asupra mediului, potrivit.

Nasdaq a nregistrat n octombrie cea mai proasta luna de la recesiunea din 2008

Nasdaq a cunoscut in octombrie cea mai proasta luna de la recesiunea din 2008, scrie cnbc. com, in timp ce marketwatch il citeaza pe parintele analizei tehnice, Ralph Acampora, in opinia caruia pagubele produse sunt mult, mult mai rele decat vorbeste lumea.

Romania, printre tarile cu cea mai mica influenta si relevanta in UE. Cu cine vrea statul roman sa colaboreze?

Un studiu al influentului think-tank European Council on Foreign Relations ECFR) care masoara nivelul influentei statelor membre in interiorul Uniunii Europene arata ca Romania este una dintre tarile cu cea mai mica relevanta la nivel european, scrie.

Cea mai inalta statuie din lume a costat 420 de milioane de dolari

India a inaugurat, ieri, cea mai inalta statuie din lume, la Surat, in Gujarat vest), statul de origine al prim-ministrului nationalist Narendra Modi. Aceasta il reprezinta pe Sardar Vallabhbhai Patel, o figura a independentei Indiei, costul total al lucrarii fiind de 420 milioane de dolari.

Cel mai mare eveniment agricol al toamnei. Produsele traditionale castiga teren

Este penultima zi in care mai puteti vizita cel mai mare targ agricol, Indagra. Sunt peste 700 de expozanti, iar 200 sunt din strainatate. Totusi, produsele romanesti sunt in centrul atentiei. Sunt.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )