Libnet.ro
UNICEF

17:00

CE a facut acest POLITIST cu TRANDAFIRII ARUNCATI spre sicriul Regelui! Gestul sau, extrem de EMOTIONANT! Merita RESPECTUL tuturor! (FOTO)

B1 B1,
CE a facut acest POLITIST cu TRANDAFIRII ARUNCATI spre sicriul Regelui! Gestul sau, extrem de EMOTIONANT! Merita RESPECTUL tuturor! (FOTO)

Ziua de 16 decembrie va ramane in memoria colectiva ca una dintre cele mai profunde zile din istoria tarii noastre, aceasta reprezentand ziua in care a inceput, la Timisoara, revolta i. continuă pe B1

De la scoala, direct la sicriul Regelui pentru intalnirea cu istoria: Imaginea care a facut inconjurul tarii (FOTO)

Un copil care a venit la Palatul Regal pentru a putea sa vada sicriul in care se afla Regele Mihai si a aduce un ultim omagiu fostului suveran a devenit viral pe internet. in imaginea se vede cum.

Trenul regal care transporta sicriul Regelui Mihai a fost asteptat de 2.000 de oameni in gara din Curtea de Arges

Sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai a ajuns la Curtea de Arges, unde trenul regal a fost asteptat de aproximativ 2. 000 de oameni, care au aplaudat si au strigat Regele Mihai, relateaza News. ro. Cortegiul funerar se deplaseaza de la gara la Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala de la Curtea de Arges, unde publicul si presa nu vor avea acces.

Ce s-a scandat in momentul in care sicriul Regelui Mihai a fost pus pe afetul de tun

Zeci de mii de bucuresteni sunt prezenti sambata in fata Palatului Regal pentru a-si lua ramas bun de la Regele Mihai. in momentul in care sicriul cu trupul Majestatii Sale a fost urcat.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )