Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce a facut educatoarea din Timisoara care si-a omorat fetita cu putin timp inainte de crima. Abia acum s-a aflat

Antena3 Antena3,
Ce a facut educatoarea din Timisoara care si-a omorat fetita cu putin timp inainte de crima. Abia acum s-a aflat

Educatoarea criminala de la Timisoara a fost arestata pentru 30 de zile. intre timp, dupa primele analize, a reiesit ca femeia are in sange urme de substante halucinogene. Anchetatorii trebuie sa. continuă pe Antena3

Detalii GROAZNICE. Educatoarea din Timisoara a povestit cum si-a omorat fetita de patru ani

Oana Net, educatoarea din Timisoara care si-a ucis fiica in varsta de patru ani, a fost arestata preventiv pentru 30 de zile. Decizia Tribunalului Timis nu este definitiva si poate fi contestata la Curtea de.

Eroina zilei: Tanara din Timisoara care a adoptat un batran

Gest extrem de curajos al unei tinere din Timisoara. Anca Gaica a reusit sa schimbe, intr-o secunda, viata lui Ciprian Gataiantu, un batran sarman si abandonat. Tanara l-a luat din parcarea .

Declaratii cutremuratoare facute de femeia din Timisoara care si-a ucis copilul. Mi-am dorit doar sa dispar

Oana Net, mama de 38 de ani care si-a ucis fetita de numai patru ani, la Timisoara, a facut declaratii socante in fata anchetatorilor. Femeia a spus ca a venit cu fiica sa acasa de la gradinita,.

Femeia din Timisoara care si-a ucis fiica in varsta de patru ani, retinuta pentru 24 de ore. Ea le-a spus anchetatorilor ca nu are o explicatie logica pentru fapta sa

Procurorii au decis, dupa trei ore de audieri, retinerea pentru 24 de ore a femeii de 38 de ani care si-a ucis fetita in varsta de patru ani, transmite news. ro. Oana Net le-a spus procurorilor ca nu are o explicatie logica pentru fapta sa.

Noi dezvaluiri despre educatoarea care si-a omorat fetita de doar 4 ani. Ce au anuntat medicii psihiatri

Oana Net, educatoarea din Timisoara care si-a omorat fetita de numai 4 ani, este acum in audieri la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis, scrie opiniatimisoarei. ro. Ea a fost adusa in fata procurorilor dupa ce.

Imagini tulburatoare surprinse in casa din Timisoara, unde mama si-a ucis micuta! Ce a gasit politistul la fata locului l-a facut sa izbucneaca in plans

Tragedia petrecuta marti seara a socat o tara intreaga, atunci cand o mama din Timisoara i-a taiat venele fiicei sale si apoi a inecat-o in cada. Oana Net a fost educatoare, iar in seara zilei de.

Educatoarea din Timisoara a povestit cum si-a omorat fetita de patru ani. Detalii groaznice relatate anchetatorilor

Tribunalul Timis a dispus joi, 15 martie, arestarea preventiva pentru 30 de zile a Oanei Net, educatoarea acuzata ca si-a ucis fiica in varsta de patru ani. in fata procurorilor, femeia in varsta de 39 de ani a recunoscut ca si-a ucis fiica.

Educatoarea care si-a UCIS fiica de 4 ani, RETINUTA! Ce a impins-o la crima? Declaratie halucinanta in fata procurorilor

Educatoarea din Timisoara care si-a ucis cu sange rece copilul de doar 4 ani a fost retinuta, miercuri, de procurori. Oana Net, 38 de ani, i-a taiat venele si apoi a incecat-o in baie pe fetita sa, marti,.

Timis: Educatoarea care si-a ucis fiica, arestata preventiv

Educatoarea din Timisoara care si-a ucis fiica in varsta de patru ani prin inecare a primit, joi, ma.

Tanara din Timisoara care si-a ucis aseara fetita de doar patru ani este o fosta educatoare! Motivul pentru care femeia si-a inecat fetita este halucinant

O crima de-a dreptul socanta a ingrozit Romania! O femeie, fosta educatoare de profesie, si-a ucis fetita de numai patru ani si apoi a incercat sa se sinucida. Motivul socant pentru care femeia ar fi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )