Libnet.ro
UNICEF

15:45

Ce a facut Lavinia Parva, in timp ce Stefan Banica Jr si fiul lui cantau pe scena. Imaginile au devenit publice

Playtech Playtech,
Ce a facut Lavinia Parva, in timp ce Stefan Banica Jr si fiul lui cantau pe scena. Imaginile au devenit publice

Ce a facut Lavinia Parva, in timp ce Stefan Banica Jr. si fiul lui, Radu, cantau pe scena Salii Palatului, in seara de 13 decembrie? Chiar ea a facut imaginile publice. Ce a facut Lavinia Parva, in timp ce Stefan Banica Jr si fiul lui cantau pe scena? Stefan Banica Junior si fiul lui, Radu, . continuă pe Playtech

VIDEO Stefan Banica Jr si fiul sau, pentru prima data LIVE in concert. Cum a cantat Radu, la Sala Palatului

Stefan Banica Jr. si fiul sau, Radu, au cantat pentru prima data in concert si au sustinut momente unice, pe scena de la Sala Palatului. Reprezentatia emotionanta oferita publicului prezent in sala a fost una cat se poate de apreciata. E o perioada foarte speciala pentru artist, mai ales ca de foarte multi ani sustine .

VIDEO Stefan Banica, duet emotionant cu fiul sau, Radu. Cei doi au cantat pentru prima data impreuna intr-un concert

Stefan Banica Jr. a cantat pentru prima data live alaturi de fiul sau, Radu, in varsta de 16 ani, intr-un concert sustinut la Sala Palatului.

ANUNTUL TRIST tocmai a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul cantaret Stefan Banica jr

Stefan Banica jr. etse unul dintre cei mai apreciati artisti din Romania, dar se pare ca are probleme in afaceri. Firma prin care acesta isi desfasoara activitatile din domeniul artistic inregistreaza da.

Andreea Marin, imagini inedite cu fiica ei si a lui Stefan Banica Jr. Ce au observat fanii FOTO

Andreea Marin a postat in mediul online mai multe imagini inedite cu Violeta, fiica ei si a lui Stefan Banica Jr. Ochii vigilenti ai fanilor au fost atentia la detalii. Ce au observat acestia? Andreea Marin, imagini inedite cu fiica ei si a lui Stefan Banica Jr. in 1995, pe cand avea 21 de ani, .

De ce a plans Stefan Banica Jr, pe scena de la Sala Palatului. Ce s-a intamplat dupa 30 de ani de cariera

Stefan Banica Jr, actor, compozitor, regizor, interpret, producator, unul dintre cei mai complecsi artisti din Romania si o cariera de 30 de ani. A sustinut mii de concerte, dar niciunul ca cel de aseara, 13 decembrie, desfasurat la Sala Palatului. Ce s-a intamplat? De ce a plans Stefan Banica Jr, pe scena de la Sala .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )