Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ce a facut Madalin Ionescu la intoarcerea in tara a Cristinei Siscanu. Plecarea de la Survivor l-a infuriat enorm

Playtech Playtech,
Ce a facut Madalin Ionescu la intoarcerea in tara a Cristinei Siscanu. Plecarea de la Survivor l-a infuriat enorm

Cristina Sicanu a fost eliminata din competitia Survivor Romania, de la Kanal D. Vedeta care a facut parte din echipa Faimosilor a revenit in tara din Republica Dominicana, iar la aeroport a avut parte de o primire cum se cuvine. Ce a facut Madalin Ionescu la intoarcerea in tara a Cristinei Siscanu Cristina Siscanu nu . continuă pe Playtech

Cristina Siscanu, eliminata de la Survivor Romania, pe Kanal D. Reactia sotiei lui Madalin Ionescu

Cristina Siscanu, sotia lui Madalin Ionescu, a fost eliminata de la Survivor Romania. Este prima concurenta care pleaca acasa. Cristina a fost cel mai putin votata dintre cei propusi spre eliminare. De-a lungul primelor emisiuni, Cristina a fost implicata in mai multe neintelegeri si discutii in contradictoriu cu colegii ei din echipa Faimosilor. Se pare .

Madalin Ionescu o da de gol pe Cristina Siscanu. Ce spune despre conflictele de la Survivor

Cristina Siscanu a starnit un val de antipatii dupa atacurile verbale lansate la adresa unora dintre concurentii de la Survivor 2020, de la Kanal D. Conturile retelelor de socializare ale vedetei au fost astfel invadate de mesaje in care aceasta este criticata dur pentru reactile arogante si comportamentul lipsit de fair-play fata de alti coechipieri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )