Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ce a facut Nicolae Ceausescu in ultima zi din viata. S-a spus ca cineva a incercat sa-l otraveasca. Care e adevarul

Playtech Playtech,
Ce a facut Nicolae Ceausescu in ultima zi din viata. S-a spus ca cineva a incercat sa-l otraveasca. Care e adevarul

Nicolae Ceausescu a fost executat, alaturi de sotia Elena, pe 25 decembrie. Ce a facut dictatorul in ultima zi de viata? S-a spus ca cineva a incercat sa il otraveasca, dar care este adevarul? Nicolae Ceausescu, ultima zi de viata. Ce a facut? 22 decembrie 1989. Printr-un decret al Consiliului Frontului Salvarii Nationale CFSN), semnat . continuă pe Playtech

Securitatea si Armata, aproape de colaps, din cauza lui Nicolae Ceausescu. Ziua in care i s-a decis soarta liderului comunist

Securitatea si Armata au fost foarte aproape de un colaps, din cauza lui Nicolae Ceausescu. Eliminarea cuplului de dictatori a fost decisa de catre noua putere care se instaura, la Bucuresti, chiar in ajunul Craciunului. Initiativa i-ar fi apartinut lui Silviu Brucan, fiind sustinut si de catre Gelu Voican Voiculescu. Securitatea si Armata, aproape de .

Boala rusinoasa de care suferea Nicolae Ceausescu

S-a aflat de ce boala rusinoasa suferea Nicolae Ceausescu! Cel ce avea sa conduca destinele romanilor pentru zeci de ani se pare ca era adeptul partidelor de sex cu persoane necunoscute, iar acest lucru i-a.

Ilinca Vandici, despre cele mai dureroase clipe din viata ei: Nu am trecut peste asta total

Ilinca Vandici a ales de cele mai multe ori sa apara in fata publicului doar cu zambetul pe buze. Fanii sai insa sunt curiosi de momentele dificile din viata ei si despre cum a putut trece peste. Iata marturiile extrem de sincere ale vedetei! Ilinca Vandici, despre cele mai dificile momente din viata sa Frumoasa .

A murit Tamara Buciuceanu Botez. Ce s-a intamplat in ultimele ore din viata ei

Tamara Buciuceanu Botez a murit, marti, la varsta de 90 de ani. Actrita a incetat din viata la spitalul Elias din Capitala, unde a fost internata la inceputul lunii octombrie, pe fondul unor probleme cardiace mai vechi. Actrita Tamara Buciuceanu Botez a murit Tamara Buciuceanu Botez a fost una dintre cele mai apreciate actrite romane .

Doliu in lumea muzicii. O cantareata de 25 de ani s-a stins din viata

O cantareata foarte populara in randul coreenilor a murit la varsta de doar 25 de ani. Sulli a fost gasita fara suflare in propria casa din Sujeong-gu. Managerul ei a descoperit teribilul incident,.

Adio, Maestre! Marele ACTOR a incetat din viata. Informatia a fost confirmata in urma cu putin timp (FOTO)

Actorul britanic Stephen Moore, cunoscut in special pentru rolul androidului paranoic Marvin din seria radiofonica The Hitchhikers Guide to the Galaxy, precum si pentru rolul lui Silurian Eldane din seria de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2069 seconds )