Libnet.ro
UNICEF

23:15

FAKE NEWS in plina epidemie de pesta porcina: Politia ancheteaza un tanar care a distribuit informatii false ce au facut ca oamenii sa isi taie porcii de frica (FOTO)

B1 B1,
FAKE NEWS in plina epidemie de pesta porcina: Politia ancheteaza un tanar care a distribuit informatii false ce au facut ca oamenii sa isi taie porcii de frica (FOTO)

Politia din Dambovita investigheaza cazul unui tanar din comuna Odobesti care a raspandit in mediu online numeroase informatii false privind depistarea si confirmarea existentei virusului pestei porcine in. continuă pe B1

Traian Basescu: PSD este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara

Fostul presedinte Traian Basescu ii ataca pe cei din PSD despre care spune ca arata ca ar fi cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara, iar aceasta boala nu se trateaza.

Traian Basescu: PSD este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara

PSD cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara, sustine fostul presedinte Traian Basescu intr-un mesaj pe Facebook. PSD-ul este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara.

Autoritatile anunta ca situatia cu privire la pesta porcina africana devine tot mai alarmanta in Moldova

Situatia cu privire la pesta porcina africana in Republica Moldova devine tot mai alarmanta. Purtatori ai virusului sunt nu doar mistretii, dar si furajele infestate. in doar zece zile, au fost inregistrate 17 focare de pesta porcina. in legatura cu situatia complicata, miercuri, 19 septembrie, la Guvern a fost convocata sedinta Comisiei pentru Situatii Exceptionale, transmite IPN.

Pesta porcina africana se extinde. Un nou focar a fost confirmat in judetul Constanta

Autoritatile vor trece la omorarea preventiva a suinelor din localitatea in care focarul de pesta porcina africana a fost confirmat.

Pesta porcina africana face ravagii. Numarul focarelor se apropie de 1.000

Pesta Porcina Africana PPA) evolueaza in prezent in 227 de localitati din 13 judete, cu un numar de 927 de focare dintre care 11 in exploatatii comerciale) si 62 de cazuri la mistreti, in total fiind.

Efectele epidemiei de pesta porcina: Pierderi de zeci de milioane de euro si preturi mai mari la raft

Pierderi de zeci de milioane de euro si preturi mai mari la raft. Ambele sunt rezultatul epidemiei de pesta porcina, careia ii cad prada tot mai multe ferme mari de porci. intre timp, trei mari importatori au.

Afacerile romanesti distruse de pesta porcina. Epidemia alunga si investitorii straini

Pierderi de zeci de milioane de euro si preturi mai mari la raft. Ambele sunt rezultatul epidemiei de pesta porcina, careia cad prada tot mai multe ferme mari de porci. intre timp, trei mari importatori de carne.

PSD-ul este cel mai mare focar de pesta porcina din tara

Fostul presedinte Traian Basescu afirma, in contextul disputelor din PSD, ca PSD-ul este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara.

Porcii din localitatile din R. Moldova afectate de pesta porcina africana vor fi sacrificati

Porcii din localitatile din R. Moldova afectate de pesta porcina africana vor fi sacrificati, iar proprietarii animalelor - despagubiti. Totodata, perioada de vanat a mistretilor va fi extinsa pe tot parcursul anului.

Basescu: PSD este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca PSD este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara. intr-o postare pe Facebook, senatorul PMP a dat de inteles ca tara nu va scapa de aceasta.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )