Libnet.ro
UNICEF

12:00

Fake-uri folosite sau atribuite PSD in campania electorala pe Facebook: 5 exemple doar din ultimele doua zile

Hotnews Hotnews,
 Fake-uri folosite sau atribuite PSD in campania electorala pe Facebook: 5 exemple doar din ultimele doua zile

PSD apeleaza tot mai intens, de cateva zile, la distribuirea de informatii false, speculatii si acuzatii nefondate la adresa lui Klaus Iohannis si a guvernului PNL, in campania prezidentiala. Postari despre presupuse actiuni pe care guvernul PNL ar urma sa le faca dupa alegeri, precum taieri de salarii sau impozitarea banilor trimisi de diaspora acasa, se alatura reclamelor PSD ce ataca cele 17 dosare penale pe care le-ar avea Iohannis sau folosirea elementelor de identitate ale altor formatiuni politice. continuă pe Hotnews

Campania electorala pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale a inceput astazi

Campania electorala pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale a inceput la miezul noptii de joi spre vineri si se va incheia sambata viitoare, la ora 7. Candidatii care se infrunta in al doilea tur de scrutin sunt presedintele in functie, Klaus Iohannis, si liderul PSD, Viorica Dancila, transmite News. ro.

Campania electorala pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale a inceput

Campania electorala pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale a inceput la miezul noptii de joi spre vineri si se va incheia sambata viitoare, la ora 7. Candidatii care se infrunta in al doilea tur de scrutin sunt presedintele in functie, Klaus Iohannis, si liderul PSD, Viorica Dancila.

SONDAJ Cum apreciati prestatia presedintelui in prima conferinta de presa din campania electorala?

Presedintele Klaus Iohannis a avut, miercuri seara, prima conferinta de presa din campania electorala. El a raspuns tuturor intrebarilor presei, dar continua sa refuze o dezbatere cu Viorica Dancila, rivala sa din al doilea tur al alegerilor prezidentiale, intrucat ar legitima comportamerntul mizerabil al PSD. Spune, in schimb, ca va mai avea, marti, o intalnire cu jurnalisti si formatori de opinie si se va mai intalni cu electoratul. Sondaj HotNews. ro: Cum apreciati prestatia presedintelui in conferinta de miercuri?.

AUTORITATEA ELECTORALA: Valoarea totala a contributiilor inregistrate de competitorii electorali pentru campania electorala din turul intai

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) anunta ca valoarea totala a contributiilor depuse de competitorii electorali pentru campania electorala din turul intai depaseste 70,2 milioane de lei, finantare publica si privata. Cea mai mare suma din fonduri private a fost cheltuita pentru campania electorala a lui Mircea Diaconu, respectiv 15,9 milioane de lei, urmat de Theodor Paleologu - 7 milioane de lei, Dan Barna - 6,9 milioane de lei si Viorica Dancila - 1,6 milioane de lei. Pentru campania lui Klaus Iohannis s-au cheltuit 18 milioane de lei, dar a fost in totalitate subventia publica acordata PNL. Doar candidatii care au obtinut peste 3% din voturi vor primi inapoi banii si doar cei din finantarea privata.

AEP: in campania electorala s-a cheltuit peste 14 miliioane de euro. Ce candidati isi iau banii inapoi

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) anunta ca valoarea totala a contributiilor depuse de competitorii electorali pentru campania electorala din turul intai depaseste 70,2 milioane de lei, finantare publica si privata. Cea mai mare suma din fonduri private a fost cheltuita pentru campania electorala a lui Mircea Diaconu, respectiv 15,9 milioane de lei, urmat de Theodor Paleologu 7 milioane de lei.

Alexandru Cumpanasu a cheltuit o avere in campania electorala. De unde a avut atatia bani

Cumpanasu ori a fost strans la buzunar o lunga perioadaori a gasit pestisorul de aur. Cati bani a cheltuit Alexandru Cumpanasu pentru campania sa electorala si de unde a facut rost de o asemenea suma? De unde a avut Alexandru Cumpanasu bani pentru campania electorala? Informatiile oferite tocmai de Alexandru Cumpanasu arata ca a folosit .

incepe campania electorala pentru turul doi. Precizarile Autoritatii Electorale Permanente

Campania electorala pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale incepe vineri, de la ora 00,00, aceasta urmand a se incheia sambata, 23 noiembrie, la ora 7,00. Autoritatea Electorala Permanenta anunta ca, potrivit legii, al doilea tur de scrutin are loc in aceleasi sectii de votare si circumscriptii electorale, sub conducerea operatiunilor electorale de catre aceleasi birouri electorale si pe baza acelorasi liste de alegatori de la primul tur.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 A inceput campania electorala pentru turul al doilea

Campania electorala pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale a inceput vineri si se va incheia sambata, 23 noiembrie 2019, ora 7:00. Al doilea tur de scrutin are loc in aceleasi sectii de.

CNA: 15-23 noiembrie - campania electorala pentru cel de-al doilea tur de scrutin al prezidentialelor

Campania electorala pentru cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale se va desfasura, potrivit Legii 3702004, in perioada 15 noiembrie - 23 noiembrie, informeaza Consiliul National al Audiovizualului CNA).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )