Libnet.ro
UNICEF

22:30

Familia Regala - la Savarsin de Craciun si Anul Nou

Hotnews Hotnews,
 Familia Regala - la Savarsin de Craciun si Anul Nou

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, si ASR Principele Radu se vor afla, de Craciun si Anul Nou, la Savarsin, alaturi de toate cele patru surori ale Majestatii Sale, informeaza biroul de presa al Casei Regale intr-un comunicat transmis sambata si citat de Agerpres. continuă pe Hotnews

Anunt de ultima ora al Casei Regale. Ce se va intampla la Savarsin de Craciun si Anul Nou

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, si ASR Principele Radu se vor afla, de Craciun si Anul Nou, la Savarsin, alaturi de toate cele patru surori ale Majestatii Sale, informeaza Biroul de Presa al.

Brasov: Concertele de Craciun si Anul Nou de la Biserica Neagra, anulate din cauza frigului

Traditionalele concerte sustinute de Craciun si Anul Nou la Biserica Neagra din Brasov vor fi anulate in acest an din cauza frigului din interiorul obiectivului turistic, informeaza B1.

Familia Regala a decis unde isi va petrece sarbatorile de iarna. Aceasta va

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, si principele Radu, impreuna cu cele patru surori ale Sefului Casei Regale vor petrece Craciunul si Revelionulla Savarsin. Familia Regala, fiind.

Familia Regala, decizie de ultima ora! Unde isi petrec Craciunul fiicele Regelui Mihai

Familia Regala, in doliu dupa moartea Regelui Mihai, a anuntat ce va face de Craciun. Fiicele Regelui Mihai l vor petrece sarbatorile de iarna in Romania, la Savarsin, potrivit unui.

Surse: Familia regala din Qatar vrea sa listeze casa de moda Valentino

Casa de moda italiana Valentino vrea sa se listeze la Bursa din Milano, undeva dupa finele anului viitor, familia regala din Qatar care detine acest brand intentionand sa vanda circa 25% din companie in cadrul unei oferte publice initiale, conform unor surse citate de Reuters.

Nepotul Regelui Mihai vrea sa fie reprimit in Familia Regala. Va declansa demersurile necesare dupa perioada de doliu

Nepotul Regelui Mihai vrea sa fie reprimit in Familia Regala, iar pentru asta, potrivit avocatului sau, va face demersurile necesare. Nicolae va tine doliu 40 de zile, iar 3 luni nu va aparea in public, la fel ca ceilalti membri ai familiei sale.

Mariah Carey revine la petrecerea de Anul Nou din Times Square, dupa prestatia dezastruoasa din 2016

Mariah Carey revine la petrecerea de Anul Nou din Times Square, dupa ce prestatia ei din 2016 a fost criticata si urmata de amenintari cu actionarea in judecata a producatorilor evenimentului, scrie News. ro.

VIDEO Mariah Carey revine la petrecerea de Anul Nou din Times Square, dupa prestatia dezastruoasa din 2016

Mariah Carey revine la petrecerea de Anul Nou din Times Square, dupa ce prestatia ei din 2016 a fost criticata si urmata de amenintari cu actionarea in judecata a producatorilor evenimentului.

Cele mai bune locuri din lume unde va puteti petrece Anul Nou. Topul alcatuit de cei mai influenti bloggeri si fotografi

Noaptea de Anul Nou este singura din an cand toata lumea de pe glob se trezeste la viata. Unii petrec perioade lungi de timp pentru a planifica in detaliu Revelionul, in timp ce altii aleg sa se retraga linistiti si sa urmareasca sarbatoarea trecerii dintre ani alaturi de persoanele dragi.

Familia Regala face Craciunul la Savarsin. Dubasii nu vor mai colinda, ci vor tine un moment de reculegere

Reprezentantii Casei Regale au ajuntat ca Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei si ASR Principele Radu se vor afla la Savarsin de Craciun si Anul Nou.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )