Libnet.ro
UNICEF

01:05

O familie intreaga, accident grav la intoarcerea de la Sfanta Parascheva. A fost activat planul rosu

Antena3 Antena3,
O familie intreaga, accident grav la intoarcerea de la Sfanta Parascheva. A fost activat planul rosu

Doi copii in varsta de 5 si respectiv 6 ani au fost transportati la spital, luni, in urma unui accident de circulatie petrecut DE 581, la intersectia cu DJ 245D. Potrivit purtatorului de cuvant al. continuă pe Antena3

Accident grav in Brasov: Asistenta unui fost ministru a fost spulberata de o masina

Un accident grav s-a produs, luni, in centrul orasului Brasov. O femeie a fost spulberata de o masina, dupa ce a traversat printr-o zona nepermisa, informeaza monitorulexpres. ro. Victima, in varsta .

SFANTA PARASCHEVA. Adevarul despre sfanta venerata de toti romanii

SFANTA PARASCHEVA in aceasta luna, in ziua a paisprezecea, Cuvioasa Maica noastra Parascheva cea noua. SFANTA PARASCHEVA Aceasta cu adevarat mare si vestita intre femei, Cuvioasa si pururea pomenita Parascheva,.

Sfanta Parascheva. Rugaciunea catre Sfanta Parascheva pentru noroc si liniste in viata

Sfanta Parascheva. Romanii o praznuiesc duminica, 14 octombrie, pe Sfanta Cuvioasa Parascheva, cunoscuta drept ocrotitoarea Moldovei. An de an, la Iasi credinciosii merg la racla cu moastele Sfintei ca.

Sfanta Parascheva. Acatistul Sfintei Cuvioase Parascheva

Sfanta Parascheva. Pe data de 14 octombrie, Biserica Ortodoxa, dar si alte biserici de rit oriental o venereaza pe Sfanta Cuvioasa Parascheva. Citeste aici Acatistul Sfintei Cuvioase Parascheva. Sfanta Parascheva.

Sfanta Parascheva. Imagini halucinante la pelerinajul de la Iasi - VIDEO

Sfanta Parascheva. Imagini halucinante la pelerinajul de la Iasi. Un adolescent a fost lovit de un paznic si scos cu forta din zona Catedralei Mitropolitane. Sfanta Parascheva. Incidentul a avut loc sub ochii.

Obiceiuri de Sfanta Parascheva. Ce nu ai voie sa faci pe 14 octombrie. E mare pacat!

Parascheva, considerata de crestinii ortodocsi una dintre cele mai populare sfinte din calendar, este celebrata in fiecare an pe 14 octombrie. Pe 14 octombrie este.

Coada de cateva mii de oameni pentru sarmale la Iasi: Pelerinii de la Sfanta Parascheva s-au inghesuit pentru mancare gratuita (VIDEO)

Pelerinajul de Sfanta Parascheva de la Iasi s-a terminat cu o traditionala coada la sarmale! Peste 60. 000 de mii de sarmale au fost pregatite la cantina Directiei de Asistenta Comunitara DAC), institutie.

SFANTA PARASCHEVA 2018. Ce trebuie sa stii despre moaste. Blestemul de sub vesmintele Cuvioasei

Multe persoane se duc sa se inchine la moastele Sfintei Parascheva, dar putine sunt cele care stiu ca sfanta are un vesmant, sub cele realizate de croitori, care nu se schimba niciodata.

Sfanta Parascheva, traditii si obiceiuri. Cum stiu taranii cum va fi iarna

Sfanta Parascheva. Pe data de 14 octombrie, Biserica Ortodoxa, dar si alte biserici de rit oriental o venereaza pe Sfanta Cuvioasa Parascheva. Considerata si sfanta patroana, ocrotitoare a Moldovei, sute de mii de.

Sfanta Parascheva. Blestemul care insoteste moastele Cuvioasei

Romanii o sarbatoresc la 14 octombrie pe Sfanta Parascheva! In popor Sfanta Parascheva este cunoscuta si ca Sfanta Vineri. Ea este patroana spirituala a femeilor si ocrotitoarea indeletnicirilor feminine: torsul,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )