Libnet.ro
UNICEF

00:07

FAO: Preturile mondiale ale alimentelor, in cel mai mare declin din ultimele sapte luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FAO: Preturile mondiale ale alimentelor, in cel mai mare declin din ultimele sapte luni

Preturile alimentelor au inregistrat la nivel mondial, in iulie, un recul de 3,7%, comparativ cu luna precedenta, cel mai semnificativ declin din decembrie pana in prezent, ca urmare a scaderii cotatiilor la toate tipurile de culturi, a anuntat ieri Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Loto: S-a cstigat cel mai mare premiu din istoria jocului Joker, de peste 4,45 milioane euro

Cel mai mare premiu din istoria jocului Joker, in valoare de peste 4,45 de milioane de euro, a fost castigat joi cu un bilet de numai 7,3 lei, informeaza Loteria Romana.

COLOSAL! S-a castigat cel mai MARE PREMIU din istoria Loteriei Romane: Cine e fericitul norocos

Cel mai mare premiu din istoria jocului Joker, peste 4,45 milioane de euro a fost castigat joi seara. Fericitul norocos a jucat un bilet de doar 7,3 lei la la agentia 34-003 din Alexandria din judetul.

Parintele Arsenie Papacioc: Cel mai mare pacat pe care il fac oamenii cand merg la mare

Printele Arsenie Papacioc a fost intrebat daca se cuvine ca un credincios sa mearga la mare. Raspunsul este da. Ar fi o greseala mare sa nu va duceti! Pentru ca soarele e un doctor nemaipomenit de bun si.

LOTO: Premiul urias castigat la Joker. Este cel mai mare din istoria jocului

Loteria Romana a anuntat, joi seara, ca s-a castigat cel mai mare premiu din istoria jocului Joker, in valoare de peste 4,5 milioane de euro, biletul castigator fiind jucat la o agentie din judetul Teleorman. Jucatorul a platit 7,3 lei si are la dispozitie 90 de zile sa revendice premiul.

FOTO Clujul s-a imbracat in Untold. Cel mai mare festival din Romania aduce in capitala Transilvaniei 10.000 de straini

Untold, cel mai mare festival de muzica din Romania, se desfasoara in perioada 2-5 august si va gazdui zilnic circa 90. 000 de persoane, conform estimarilor organizatorilor. inca din prima zi, centrul orasului a fost ocupat de mii de tineri. Adevarul a vorbit in prima zi de festival cu cativa dintre untoldistii, care au venit din Suedia, Grecia, Belgia, Germania, Anglia.

FOTOCum atrage Untold 10.000 de tineri din strainatate. Giorgios, din Creta: E cel mai ieftin festival din Europa

Untold, cel mai mare festival de muzica din Romania, se desfasoara in perioada 2-5 august si va gazdui zilnic circa 90. 000 de persoane, conform estimarilor organizatorilor. inca din prima zi, centrul orasului a fost ocupat de mii de tineri. Adevarul a vorbit cu cativa dintre untoldistii care au venit din Suedia, Grecia, Belgia, Germania, Anglia.

Lupeni 1977. Cel mai mare protest al minerilor din epoca Nicolae Ceausescu: L-au huiduit si au ridicat pumnii la el

S-au implinit 41 de ani de la cea mai ampla miscare de protest din timpul regimului comunist, greva minerilor din Valea Jiului. Nicolae Ceausescu a aterizat in Valea Jiului pentru a calma spiritele, dar a fost intampinat cu ostilitate de zecile de mii de oameni.

Profitul net al BCR - mai mare cu 230%

Profitul net al Bancii Comerciale Romane BCR) a fost de 697 milioane lei 149,7 milioane euro), in primul semestru al acestui an, cu peste 228% mai mare fata de cel din aceeasi perioada a lui 2017, care s-a cifrat la 305 milioane lei 67,4 milioane euro).

Profitul net al BCR - mai mare cu 130%

Profitul net al Bancii Comerciale Romane BCR) a fost de 697 milioane lei 149,7 milioane euro), in primul semestru al acestui an, cu peste 128% mai mare fata de cel din aceeasi perioada a lui 2017, care s-a cifrat la 305 milioane lei 67,4 milioane euro).

Fenomen astronomic rar. Planeta Marte va fi cel mai aproape de Pamant, in ultimii 15 ani

Un nou fenomen astronomic impresionant poate fi observat pe cer, in aceasta seara, la doar cateva zile dupa cea mai mare eclipsa de luna a secolului, cand Marte va fi la cea mai mica distanta de Pamant, o po.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )