Libnet.ro
UNICEF

12:31

Faze tari: Cele mai nebune frizuri. Un australian le face pentru o cauza nobila; Cum reuseste o femeie de 57 de ani sa arate ca la 20. Secretul care o mentine tanara

Hotnews Hotnews,
 Faze tari: Cele mai nebune frizuri. Un australian le face pentru o cauza nobila; Cum reuseste o femeie de 57 de ani sa arate ca la 20. Secretul care o mentine tanara

Ce a patit o femeie care obisnuia sa doarma machiata. Nu credeam ca ma voi vindeca. Am avut un obicei foarte prost. Nu trebuia sa merg atat de departe. Motivul pentru care o romanca merge 1. 200 km pe jos. O romanca merge pe jos 1. 200 km pentru a sta de vorba cu. continuă pe Hotnews

VIDEO Cum arata cele mai rapide trenuri de marfa si ce tari stau cel mai bine

La noi, din cauza infrastructurii, trenurile de marfa ruleaza cu o viteza comerciala de aproximativ 20 km/h, dar in alte tari diferentele sunt uriase si trenuri de marfa grele pot rula cu peste 120 km/h, in timp ce unele speciale pot atinge 250 km/h. in articol puteti citi despre cele mai rapide trenuri de marfa din lume si despre tarile care iau in serios investitiile in transportul rapid de marfa pe calea ferata.

Bilant Bookfest. Cartea lui Klaus Iohannis, printre cele mai vandute la targul de carte

In cautarea corpului regasit, de Vintila Mihailescu, a fost cea mai cumparata carte la Polirom, iar Nemira a vandut cele mai multe exemplare din Foc si Sange, de George R. Martin. Catelusul schiop, de Elena Farago, a fost preferata la Arthur retro, Casa bantuita, de Shirley Jackson, a fost favorita la Litera, iar Curtea Veche a avut succes cu volumul presedintelui Iohannis - EU. RO - Un dialog deschis despre Europa.

Topul primariilor cu cele mai multe procese. Oradea este pe locul ll, dupa Bucuresti

Oradea se afla pe locul ll in topul primariilor cu cele mai multe procese, dupa Bucuresti, conform unui studiu realizat de Institutul pentru Politici Publice, care prezinta situatia litigiilor in care sunt implicate administratiile locale dar si perceptia si experienta functionarilor despre rezolvarea probleme juridice pe alte cai, mai putin costisitoare, cum ar fi medierea.

Cele mai spectaculoase imagini de la vizita Papei Francisc in Romania - VIDEO

Antena 3 a prezentat cele mai frumoase imagini din timpul vizitei Papei Francisc in Romania. Papa Francisc a inceput vineri o vizita apostolica de trei zile in Romania, Sanctitatea Sa fiind asteptat de.

Papa Francisc, la Blaj, dupa beatificarea celor sapte episcopi: Apar ideologii care incearca sa-i dezradacineze pe oameni din cele mai bogate traditii

Papa Francisc a indemnat, duminica, la Blaj, in discursul sustinut pe Campia Libertatii, la pastrarea credintei si la lupta impotriva unor noi ideologii care, intr-un mod subtil, incearca sa se impuna si sa-i dezradacineze pe oameni din cele mai bogate traditii ale lor culturale si religioase. in acelasi discurs, Sfantul Parinte a facut apel la toleranta.

Cele mai scumpe piese auto care pot sa se defecteze la o masina. Ce e mai pacatos, diesel sau benzina?

Cele mai scumpe piese auto care pot sa se defecteze la masina ta iti demonstreaza ca ar trebui sa fii mai atent la stilul in care conduci, dar si la ce fel de masina ti se potriveste.

Tetris, la 35 de ani: unul dintre cele mai vechi jocuri face valuri in continuare

In functie de varsta pe care o ai, anumite jocuri s-ar putea sa te fi impresionat mai mult sau mai putin. Indiferent insa de relatia pe care ai avut-o cu Tetrist, este imposibil sa nu fi.

Este DESPARTIREA MOMENTULUI in showbizul romanesc! Unul dintre cele mai LONGEVIVE cupluri a DIVORTAT!

Sportivul Marian Dragulescu si sotia lui au decis sa divorteze. Dupa mai multe incercari.

Apple inchide curand iTunes, unul dintre cele mai cunoscute brand-uri ale companiei

Apple va renunta in cateva zile la iTunes, brand creat acum 18 ani. Este inca o dovada despre cat de mult s-a schimbat internetul, dar si industria muzicala in ultimii ani. Functiile iTunes vor fi preluate de mai multe aplicatii, strategia Apple fiind in schimbare.

Cele mai bune bancuri cu profesori. Cum traduce Bula in engleza cuvantul caldura

Glumele despre profesori mereu starnesc amuzamentul celor din jur. in cele ce urmeaza, va vom prezenta o selectie de astfel de bancuri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )