Libnet.ro
UNICEF

07:45

Faze tari: Patru mijloace de transport futuriste care nu sunt chiar SF; Un YouTuber de sase ani a castigat peste 11 milioane de dolari; NASA: Cea mai noua insula a lumii ofera indicii despre cum ar fi aparut viata pe Marte

Hotnews Hotnews,
 Faze tari: Patru mijloace de transport futuriste care nu sunt chiar SF; Un YouTuber de sase ani a castigat peste 11 milioane de dolari; NASA: Cea mai noua insula a lumii ofera indicii despre cum ar fi aparut viata pe Marte

De ce meteorii explodeaza inainte sa loveasca Pamantul? Aceste corpuri, numite si stele cazatoare, in situatiile foarte rare cand ajung in atmosfera Terrei, se pulverizeaza chiar inainte de a ajunge pe suprafata. Cum distruge poluarea creierul copiilor si ce e de facut. In Statele Unite, intre 7. 500 si 52. 000 de oameni mor anual mai devreme din cauza particulelor poluante. Cei de la UNICEF au spus ca 121 de milioane de bebelusi din toata lumea traiesc in zone unde poluarea intrece limitele permise. continuă pe Hotnews

Patru mijloace de transport futuriste care nu sunt chiar SF

Viitorul in transporturi nu inseamna doar automobile, trenuri si, eventual, rachete. Oamenii de stiinta isi doresc o solutie inovatoare, care sa transforme transportul dintre doua orase aflate la o distanta considerabila in chestiune de minute sau chiar secunde. Iata patru mijloace de transport futuriste care au sanse sa fie puse in practica. Hyperloop este un [].

RBL dezaproba modul in care sunt votate legile Justitiei in Parlament; Coruptia ne costa 25 de miliarde de euro anual

Oamenii de afaceri, reuniti in organizatia Romanian Business Leaders RBL), isi exprima dezacordul profund cu graba si modul in care sunt votate legile Justitiei in parlamentul Romaniei. In opinia acestora, independenta puterii judecatoresti e singura.

Care sunt cele mai inteligente zodii?

Fiecare zodie are propriul set de trasaturi si abilitati. Unele dintre ele sunt recunoscute pentru capacitatile lor unice si speciale, cum ar fi inteligenta! Iata doua zodii care sunt apreciate pentru.

Faze tari:O Dacie 1300 l-a costat 10.000 de euro pe un tanar din Brasov;Ce se intampla cu Pamantul daca Soarele moare: scenariul nu e prea placut;De ce a ajuns sa coste un smartphone cat patru frigidere

O Dacie 1300 l-a costat 10. 000 de euro pe un tanar din Brasov. Masina, fabricata in 1970, a fost complet refacuta si acum arata ca si cum abia ar fi iesit din uzina. Mihai Zgardan este la a treia Dacie pe care o readuce la viata. Aceasta este sticla care iti purifica apa si nu trebuie spalata. Multi oameni au recipiente preferate din care prefera sa bea apa. De multe ori, insa, uita sa le spele la timp. QUARTZ este o sticla speciala, care nu trebuie curatata.

Faze tari:Cum arata masina viitorului, in viziunea unui roman: merge cu aer comprimat, n-are cutie de viteze si nici suspensii;Previziunile autorilor SF care au devenit realitate;Animale despre care nu stiai ca sunt veninoase

Cum arata masina viitorului, in viziunea unui roman: merge cu aer comprimat, n-are cutie de viteze si nici suspensii. Adrian Rosca a castigat medalia de aur la UGAL Invent, un concurs international la care au participat peste 100 de inventatori. De ce timpul trece mai repede pe masura ce imbatranim. Motivul pentru care ne amintim tineretea atat de bine este ca e timpul pentru premiere. Atunci cand sirul de noutati se termina, timpul pare ca incepe sa se accelereze.

Iata care sunt CAPETELE iNCORONATE care vor participa la funeraliile Regelui Mihai

La funeraliile Regelui Mihai I de Romania, care vor avea loc in data de 16 decembrie la Curtea de Arges, pe langa familia regala a Romaniei vor fi prezente nume sonore ale Caselor Regale din.

Netflix si binging: Care sunt serialele savurate de romani

Folosesti tot timpul expresia Inca un episod? Iti place sa te pierzi in lumea personajelor din seriale? Folosesti termeni in engleza din serialele preferate in viata de zi cu zi? Faci ochii mari cand incepe genericul? Sau esti genul care.

Forma rara de cancer feminin care ucide daca nu este depistata din timp. Care sunt simptomele

Cancerul vaginal este un tip de cancer foarte rar care se localizeaza la nivelul vaginului. Daca este diagnosticat in primul stadiu, este vindecabil. in primele stadii cancerul vaginal poate sa nu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )