Libnet.ro
UNICEF

09:30

Faze tari:Un restaurant din Bucuresti a facut reducere la prajituri dupa condamnarea lui Liviu Dragnea; S-a lansat apa cu crenvurst n sticla; Si-a taiat degetul si i l-a mncat catelul

Hotnews Hotnews,
 Faze tari:Un restaurant din Bucuresti a facut reducere la prajituri dupa condamnarea lui Liviu Dragnea; S-a lansat apa cu crenvurst n sticla; Si-a taiat degetul si i l-a mncat catelul

Marte si Pamantul se vor afla la cea mai mica distanta din ultimii 15 ani. Marte si Pamantul se vor afla la cea mai mica distanta una fata de cealalta din. A fost descoperita cea mai veche fosila umana din vestul Europei. Are aproximativ 1 milion de ani vechime. Cercetatorii au datat cea mai veche fosila umana din. continuă pe Hotnews

Oferta speciala la un restaurant din Bucuresti dupa condamnarea lui Dragnea: Ce cuvant-cheie trebuie sa pronunte clientii pentru a beneficia de reducere(FOTO)

Condamnarea lui Liviu Dragnea, in prima instanta, la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, i-a dat idei pentru atragerea clientilor unui proprietar de restaurant din Bucuresti. Astfel, cei.

Incendiu puternic in Timisoara! Un restaurant din complexul studentesc a luat foc

Pompierii au intervenit, in noaptea de marti spre miercuri, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la un restaurant din Complexul studentesc din Timisoara, fara a se inregistra victime, a informat ISU.

La doar 15 ani, un copil din Bucuresti a devenit membru al organizatiei teroriste ISIS

La doar 15 ani, un baiat din Bucuresti a devenit membru al organizatiei teroriste ISIS. Adolescentul a fost cautat si incatusat de mascati din trupele speciale. Acuzatiile procurorilor sunt grave, iar.

Este necesara reabilitarea si redimensionarea retelei termice din Bucuresti

Cretu: Sistemul centralizat de termoficare din Bucuresti trebuie modernizat, inlocuit, eficientizat * Cretu: Sistemul centralizat are peste 60 de ani, astfel ca a devenit un consumator de energie, instalatiile fiind energofage si are pierderi tehnologice Sistemul centralizat de termoficare din Bucuresti este foarte vechi, are mai bine de 60 de ani, astfel ca a devenit un consumator de energie, instalatiile fiind energofage, avand si pierderi tehnologice, a subliniat, ieri, in timpul unei conferinte de specialitate organizate de Energynomics. ro, Claudiu Cretu, administratorul special al companiei producatoare de energie termica Elcen.

Andreea era in autubuzul 102 din Bucuresti, cand a auzit o tipa vorbind la telefon. Cand a realizat cu cine vorbeste, s-a blocat...

O calatoare cu mijloacele de transport in comun din Bucuresti a avut parte fara sa vrea de un dialog absolut savuros. Andreea se afla langa o tipa care vorbea la telefon cu partenerul ei de viata, iar.

Eugenia are 44 de ani si este din Bucuresti. intr-o zi, a simtit ceva in neregula si s-a dus la medic. Cand s-a uitat mai bine, doctorul a inlemnit

Eugenia are 44 de ani si este originara din Bucuresti iar din 2005 traieste la Roma, in Italia. De 4 ani sufera de o boala cumplita, o tumoare uterina i-a conditionat existenta. Eugenia a fost recent.

Faze tari: n Romnia, ursii mannca porci, nsa n California animalele invadeaza locuintele oamenilor pentru a fura bomboane; Placa electrica pe care sa faci surf chiar si pe Dmbovita; Jucarie retrasa din magazine pentru ca i nvata pe copii ca nazistii zbur

Dupa o furtuna puternica a 'plouat' cu fructe de mare intr-un oras din China Recent, in orasul Qingdao aflat pe tarmul chinezesc a plouat cu caracatite, stele de mare si. Secretul efectelor speciale: cum functioneaza ecranul verde Daca te-ai intrebat vreodata care este secretul efectelor speciale, pe langa bugete fabuloase de post-productie, magia.

A fost ales cel mai bun restaurant din lume in 2018! Unde se gaseste localul

Osteria Francescana, localul din Modena, Italia, detinut de maestrul bucatar italian Massimo Bottura a fost ales cel mai bun restaurand din lume in 2018. Publicatia de profil britanica Restaurant i-a acordat.

Adolescent din Bucuresti, suspectat de terorism: Minorul ar fi planuit sa atace obiective de interes

Un minor in varsta de 15 ani a fost retinut fiind banuit ca ar fi promovat mesaje de sustinere a organizatiilor teroriste si de amenintare pe retelele sociale. Politistii au facut joi mai multe.

Proteste in Piata Victoriei din Bucuresti si in alte orase ale tarii

Imnul Romaniei a fost cantat sambata seara, la ora 21. 00, de protestatarii din Piata Victoriei, cei prezenti aprinzand luminile telefoanelor mobile. Totodata, manifestantii au mai cantat imnul Europei,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )