Libnet.ro
UNICEF

20:45

FCSB, devastata din cauza Covid-19! Lista trimisa la UEFA are doar 9 jucatori de camp! Cum va arata echipa la meciul cu Slovan Liberec

Playtech Playtech,
FCSB, devastata din cauza Covid-19! Lista trimisa la UEFA are doar 9 jucatori de camp! Cum va arata echipa la meciul cu Slovan Liberec

Pandemia de coronavirus a lovit-o fara mila pe FCSB, care mai are doar 9 jucatori de camp valizi. Cu doar o zi inainte de startul meciului cu Slovan Liberec, din turul trei preliminar al Europa League. Asta in conditiile in care UEFA cere o lista cu 14 fotbalisti apti de joc pentru ca partida sa . continuă pe Playtech

Gala Premiilor Emmy 2020, tinuta online din cauza pandemiei Lista castigatorilor (VIDEO)

Cea de-a 72-a gala de a premiilor Emmy, echivalentul Oscarurilor pentru productiile de televiziune, s-a desfasurat la Staples Centre din Los Angeles, intr-un cadru special. Anul acesta, premiile au fost acordate .

Marina Almasan, hartuita de Doina Gradea din cauza lui Mircea Radu. Ce se intampla la TVR

Marina Almasan a comentat zilele acestea pe marginea scandalului iscat de Mircea Radu. Totul a pornit de la declaratiile false ale colegului ei, referitoare la declaratiile de avere. Marina Almasan, hartuita de Doina Gradea din cauza lui Mircea Radu in urma cu o saptamana, un adevarat scandal mediatic a ajuns in presa romaneasca. Mircea Radu .

Televiziunea lui Pandele, amendata din cauza Gabrielei Firea. Ce a comis sotia patronului, in direct la TV

Televiziunea lui Florin Pandele a fost amendata din cauza Gebrielei Firea. Metropola TV, televiziunea Consiliului Local din Voluntari, unde primar este Florentin Pandele, a fost penalizata in sedinta CNA din cauza unei emisiuni in care a fost invitata Gabriela Firea, sotia acestuia, actualul primar al Capitalei. Televiziunea lui Florentin Pandele, amendata de la prima emisiune .

Dana Budeanu il face praf pe Raed Arafat din cauza mastilor! A scos adevarul la iveala, in sfarsit

Dana Budeanu, cunoscuta pentru clipurile ei cu tenta critica la adresa autoritatilor, se pare ca a facut iar valva. in cel mai recent interviu, Dana il acuza dur pe Raed Arafat, subiectul fiind mastile de protectie. Dana Budeanu il face praf pe Raed Arafat din cauza mastilor Dana Budeanu este din ce in ce mai .

Un barbat si-a lasat tot satul fara internet din cauza unui televizor

Un sat din Marea Britanie a ramas fara internet timp de 18 luni din cauza unui televizor vechi. Misterul din spatele motivului pentru care un sat intreg din Marea Britanie a ramas fara.

Finlanda anuleaza un exercitiu militar international de amploare din cauza pandemiei

Exercitiul militar de mare amploare Arctic Lock, la care urmau sa participe 20. 000 de soldati din 13 tari in primavara viitoare in Finlanda, a fost anulat din cauza pandemiei, a anuntat Ministerul Apararii de la Helsinki.

Andreea Banica, intr-un scandal de proportii din cauza fiicei sale. Ce s-a intamplat dupa ce nu a trimis-o la scoala

Andreea Banica s-a trezit intr-un scandal imens pe nepusa masa. Cunoscuta cantareata a incins spiritele pe retelele de socializare dupa un simplu mesaj pe Instagram care o avea in prim-plan pe fiica sa. Ce s-a intamplat si de ce i-a revoltat pe mare parte din fanii ei? Andreea Banica, scandal de proportii in mediul online.

Un barbat si-a lasat tot satul fara internet timp de 18 luni din cauza televizorului sau vechi

Misterul care a stat la baza intreruperii semnalului la internet dintr-un sat din Tara Galilor,in fiecare dimineata la ora 7 a fost in sfarsit rezolvat,cand specialistiiau descoperit ca un te.

Studiu alarmant. Ce se intampla cu pacientii care au cancer, din cauza noului coronavirus

Un studiu britanic evidentiaza sansele ca lucratorii medicali sa transmita infectia pacientilor vulnerabili. Acesta a fost realizat pe aproape 500 de persoane. Astfel, 21% din asistente si 17% din medicii testati care trateaza pacientii cu cancer au anticorpi COVID-19.

CORESPONDENTA DIN TENERIFE Insula eternei primaveri - pe marginea prapastiei din cauza Covid-19

Autoritatile din Tenerife raman pozitive si spera ca turistii se vor reintoarce * Maria Goicea Terragni, Cocktail Holidays: ,,Suntem convinsi ca Tenerife va fi, ca si pana acum, printre cele mai solicitate destinatii Tenerife, paradisul tropical care anul trecut a atras aproape 6 milioane de turisti, cunoscut pentru efervescenta sa, dar si pentru viata de noapte activa, este astazi mai mult o destinatie linistita si perfecta pentru relaxare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )