Libnet.ro
UNICEF

14:46

FCSB obtine cea mai categorica victorie a sezonului (rezumat video)

Online Sport Online Sport,
FCSB obtine cea mai categorica victorie a sezonului (rezumat video)

La cateva zile dupa ce o spulbera pe Viktoria Plzen in Europa League, FCSB a facut spectacol si in Liga 1 Betano impunandu-se cu 4-0 pe teren propriu in fata celor de la Gaz Metan, in conditiile in care Nicolae Dica a introdus opt jucatori noi fata de partida din cupele europene si Gnohere a ratat un penalty in minutele de final. continuă pe Online Sport

Sportiva adolescenta Kovesi.Iata cum arata acum 15 ani cea mai puternica femeie din Romania (FOTO)

Laura Codruta Kovesi, procurorul sef DNA, asociata cu cea mai puternica femeie din Romania, a avut o adolescenta demna de laude, relateaza stirilekanald. ro. Pana sa intre la facultate, Kovesi,.

Sportiva adolescenta Kovesi. Iata cum arata acum 15 ani cea mai puternica femeie din Romania (FOTO)

Laura Codruta Kovesi, procurorul sef DNA, asociata cu cea mai puternica femeie din Romania, a avut o adolescenta demna de laude, relateaza stirilekanald. ro. Pana sa intre la facultate, Kovesi,.

ANALIZA De ce nu e corect sa spunem ca Simona Halep este cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei din toate timpurile

Simona Halep este varful de lance al tenisului romanesc in ultimii ani, dar totusi nu poate fi socotita cea mai buna tenismena a Romaniei din toate timpurile.

Cum arata acum fetita care la 6 ani era desemnata cea mai frumoasa din lume

A cunoscut succesul international la o varsta extrem de frageda, gratie frumusetii sale. Thylane Blondeau si-a facut debutul in modelling la 4 ani, defiland pentru Jean Paul Gaultier, iar la 6 ani ajungea in paginile Vogue Paris. A fost, asadar, o revelatie in lumea modei, fiind desemnata pe atunci cea mai frumoasa fata din lume. Ei bine, Thylane nu se dezice de acest titlu nici zece ani mai tarziu.

VIDEO Cea mai apriga sustinatoare a celor 7 violatori din Vaslui, filmata in timp ce loveste cu pumnii si picioarele o eleva de liceu pana la lesin

Scene deosebit de violente au avut loc joi, 14 septembrie, in apropierea Inspectoratului de Jandarmi Vaslui, unde o eleva a Liceului Stefan Procopiu a fost lovita cu pumnii si picioarele de o alta tanara. Agresoarea este Moldoveanu, cea care in 2015 s-a remarcat ca fiind o sustinatoare a celor 7 violatori, denigrand victima.

Secretul care ii ajuta pe francezi sa se mentina in forma si sa aiba cea mai mica greutate corporala pe cap de locuitor

Cand vine vorba de dieta franceza, alte nationalitati devin putin invidioase. Francezii par sa bata recordurile cand vine vorba de sanatatea lor, tara lor aflandu-se in topul celor mai longevive populatii.

Romania - cea mai mare scumpire procentuala a fortei de munca din UE

Firmele romanesti sunt tot mai presate de scumpirea fortei de munca: in trimestrul al doilea al anului 2017 costul orar al muncii a crescut cu 18,6% fata de aceeasi perioada a anului trecut, Romania fiind lider in Uniunea Europeana la majorarea procentuala a acestor costuri, conform datelor emise, vineri, de Biroul european de statistica Eurostat.

CRONOLOGIE Atentatele care au schimbat Europa. Marea Britanie, cea mai noua tinta a jihadistilor

In ultimii ani, mai multe tari din Europa au fost vizate de atentate teroriste, intre care Marea Britanie, Franta, Germania, Belgia, Suedia. Cel mai recent incident s-a produs, vineri, la metroul londonez, unde, o deflagratie puternica a ranit zeci de persoane.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )