Libnet.ro
UNICEF

00:07

FCSB si Viitorul Constanta si-au aflat adversarele din Europa League

B1 B1,
FCSB si Viitorul Constanta si-au aflat adversarele din Europa League

FCSB si Viitorul Constanta si-au aflat adversarele din Europa League. Echipa lui Gigi Becali, care intra direct in turul al dolilea preliminar,va intalni Rudar Velenje din Slovenia sau pe invingatoarea. continuă pe B1

Viitorul si FCSB si-au aflat adversarele in Europa League

Echipele FCSB si Viitorul Constanta au intrat, miercuri, cu incepere de la ora 14:00, in urna de la Nyon pentru tragerea la sorti a primelor doua tururi preliminare din Europa League.

LIVE Viitorul si-a aflat adversara in Europa League. Urmeaza FCSB la 15:00

Echipele FCSB si Viitorul Constanta intra, miercuri, cu incepere de la ora 14:00, in urna de la Nyon pentru tragerea la sorti a primelor doua tururi preliminare din Europa League.

Viitorul si-a aflat ADVERSARA. Cu cine vor juca elevii lui Gica Hagi in Europa League

FC Viitorul si-a aflat adversara din turul I preliminar al Europa League. Elevii antrenati de Gica Hagi vor da piept cu Racing FC Union Letzebuerg, din Luxemburg, anunta digisport. ro. Primul meci se.

FCSB si Viitorul si-au aflat astazi adversarele din preliminariile Europa League

FCSB va juca in turul 2 al preliminariilor Europa League cu echipa care va iesi invingatoare din duelul NK Rudar Velenje Slovenia) - Tre Fiori San Marino) / Bala Town Tara Galilor). Viitorul va da in turul I.

LIVE FCSB si Viitorul isi afla adversarele in Europa League (marti, 14:00)

Echipele FCSB si Viitorul Constanta intra, marti, cu incepere de la ora 14:00, in urna de la Nyon pentru tragerea la sorti a primelor doua tururi preliminare din Europa League.

LIVE FCSB si Viitorul isi afla adversarele in Europa League

Echipele FCSB si Viitorul Constanta intra, miercuri, cu incepere de la ora 14:00, in urna de la Nyon pentru tragerea la sorti a primelor doua tururi preliminare din Europa League.

Adversar facil pentru Viitorul in primul tur din Europa League

Viitorul a avut noroc la tragerea la sorti pentru primul tur preliminar din Europa League si va juca impotriva unei formatii din Luxemburg.

Iesire NERVOASA a lui Tariceanu, dupa ce a fost HUIDUIT: DNA a transformat Romania in cea mai corupta tara din Europa

Dupa ce a fost huiduit la sosirea la sediul ALDE de la Cluj-Napoca, Tariceanu a sustinut ca DNA a transformat Romania in cea mai corupta tara din Europa. La noi toata lumea a fost acuzata pe banda,.

Romania se situeaza pe locul 6 in topul celor mai atractive tari din Europa pentru investitii in centre de date

Romania se situeaza pe locul sase in topul destinatiilor de pe piata centrelor de date din Europa, in timp ce tarile nordice si Olanda ocupa primele locuri, potrivit noului index Savills - Data Centre Investment Index, care a analizat 20 de tari.

Scaderi importante in sectorul minier si cel bancar din Europa

Bursele din Europa au scazut vineri, oprindu-se din avansul generat joi de anuntul Bancii Centrale Europene BCE) privind incheierea, anul acesta, a programului de achizitii de obligatiuni. Cele mai mari pierderi au fost inregistrate in sectorul minier si cel bancar.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )