Libnet.ro
UNICEF

22:00

Fed Cup: Simona Halep a castigat Heart Award pentru evolutia din meciul cu Cehia

Hotnews Hotnews,
 Fed Cup: Simona Halep a castigat Heart Award pentru evolutia din meciul cu Cehia

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a castigat, luni, Heart Award Premiul Inimii), dupa evolutia sa remarcabila din meciul cu Cehia, din primul tur al Fed Cup, potrivit site-ului oficial al competitiei. continuă pe Hotnews

Simona Halep a castigat Heart Award pentru evolutia sa din Fed Cup

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a castigat, luni, Heart Award Premiul Inimii), dupa evolutia sa remarcabila din meciul cu Cehia, din primul tur al Fed Cup, potrivit site-ului.

Cum se face selectia la echipa de Fed Cup a Romaniei. Ce a cerut Simona Halep si cum s-au impartit banii intre fete

Intr-un comunicat de presa in care a anutat convocarile pentru meciul cu Frata din semifinalele Fed Cup, capitanul nejucator al echipei noastre, Florin Segarceanu, a tinut sa elimine orice speculatii care ar putea afecta crucialul meci de luna viitoare.

Segarceanu a anuntat componenta echipei de Fed Cup pentru meciul cu Franta

Simona Halep, Mihaela Buzarnescu, Irina Begu, Monica Niculescu si Raluca Olaru au fost nominalizate de capitanul-nejucator Florin Segarceanu pentru intalnirea din semifinalele Fed Cup de la Rouen, cu Franta, din 20-21 aprilie 2019, anunta FRT pe site-ul oficial.

FedCup: Echipa cu care Florin Segarceanu va aborda semifinala cu Franta - Simona Halep, Mihaela Buzarnescu, Irina Begu, Monica Niculescu si Raluca Olaru, convocate

Simona Halep, Mihaela Buzarnescu, Irina Begu, Monica Niculescu si Raluca Olaru au fost nominalizate de capitanul-nejucator Florin Segarceanu pentru intalnirea din semifinalele Fed Cup de la Rouen, cu Franta, din 20-21 aprilie 2019, informeaza FRT. ro.

Simona Halep, despre confruntarea cu Venus Williams: Nu o sa spun ca o sa fie usor pentru ca am castigat ultimele trei meciuri cu ea

Calificata in optimile de la Miami, Simona Halep va da in aceasta faza a competitiei peste Venus Williams. Sportiva noastra a castigat ultimele trei dueluri directe, dar spune ca nu se va gandi prea mult la acest lucru. Nu o sa spun ca o sa fie usor pentru ca am castigat ultimele trei meciuri cu ea, a precizat Halep. Duelul va incepe undeva dupa ora 22:00, urmand sa fie in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

Schimbare in echipa de Fed Cup a Romaniei! Cine vine pentru meciul cu Franta, din semifinalele competitiei

Romania va intalni Franta, in deplasare, la Rouen, in semifinalele FED Cup, partida programata pe 20 si 21 aprilie.

Simona Halep, VICTORIE in turul doi la Miami Open (VIDEO)

Simona Halep locul 3 WTA) a castigat meciul jucat cu americanaTaylor Townsend locul 96), calificandu-se in turul trei al turneului Miami Open, relateaza wtatennis. com. Simona Halep s-a impus lejer cu.

Monica Niculescu, despre victoria din Fed Cup impotriva Cehiei: Vreau sa retraiesc acel moment

Monica Niculescu s-a calificat in turul al treilea al turneului de la Miami, dupa ce a trecut de Garbine Muguruza, insa gandurile sale raman la partida impotriva Cehiei, din Fed Cup, romanca declarand ca vrea sa retraiasca momentele acelei victorii.

VIDEO WTA Miami: Simona Halep, in sferturi (6-3, 6-3 cu Venus Williams)

Simona Halep si-a respectat statutul de mare favorita si a castigat meciul cu Venus Williams 6-3, 6-3), rezultat in urma caruia a obtinut calificarea in sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami. Disputa de pe Hard Rock Stadium a durat o ora si 13 minute.

VIDEO WTA Miami: Simona Halep, calificare lejera in turul trei (6-1, 6-3 cu Taylor Townsend)

Simona Halep s-a calificat in turul trei al turneului de la Miami Premier Mandatory) dupa o victorie fara emotii 6-1, 6-3) reusita impotriva jucatoarei Taylor Townsend SUA - 96 WTA). Meciul a curs intr-o singura directie, Simona respectandu-si statutul de mare favorita. Halep a avut nevoie de doar 63 de minute pentru a trece in faza urmatoare a competitiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )