Libnet.ro
UNICEF

16:16

FedCup: Irina Begu a invins-o pe Timea Bacsinszky, in al doilea meci al confruntarii Romania Elvetia

B1 B1,
FedCup: Irina Begu a invins-o pe Timea Bacsinszky, in al doilea meci al confruntarii Romania Elvetia

Irina Begu, locul 38 WTA, a invins-o cu scorul de 6-4, 6-1, pe Timea Bacsinszky, locul 46 WTA in al doilea meci al confruntarii Romania Elvetia din FedCup. Romanca a inceput mai slab, condusa cu 2-0 in. continuă pe B1

LIVE Text FedCup Romnia - Elvetia 1-0: Irina Begu vs Timea Bacsinszky 2-3/ Simona Halep, victorie cu emotii n fata numarului 115 WTA (scor 6-3, 1-6, 6-1)

Simona Halep 1 WTA) a adus primul punct pentru Romania in confruntarea cu Elvetia din play-off-ul Grupei Mondiale a FedCup. Liderul mondial a obtinut o victorie cu emotii in fata Viktorijei Golubic locul 115 WTA), scor 6-3, 1-6, 6-1. Golubic a inceput in forta, a condus cu 3-1, profitand de un start temator al jucatoarei noastre. Halep a revenit spectaculos si nu a mai cedat niciun game pana la finalul setului. A urmat apoi o cadere inexplicabila in jocul liderului mondial, iar Golubovic a defilat in setul secund si s-a impus cu 6-1. Simona si-a adunat toate fortele si a raspuns cu o replica pe masura in decisiv, fiind ajutata si de publicul din Sala Polivalenta Cluj-Napoca). Al doilea meci al zilei le aduce fata in fata pe Irina Begu 38 WTA) si Timea Bacsinszky 46 WTA). Partida poate fi urmarita in direct pe Digi Sport, Telekom Sport si LiveText pe HotNews. ro.

FedCup Romnia - Elvetia 1-0: Irina Begu vs Timea Bacsinszky 6-4, 6-1/ Simona Halep, victorie cu emotii n fata numarului 115 WTA (scor 6-3, 1-6, 6-1)

Simona Halep 1 WTA) a adus primul punct pentru Romania in confruntarea cu Elvetia din play-off-ul Grupei Mondiale a FedCup. Liderul mondial a obtinut o victorie cu emotii in fata Viktorijei Golubic locul 115 WTA), scor 6-3, 1-6, 6-1. Golubic a inceput in forta, a condus cu 3-1, profitand de un start temator al jucatoarei noastre. Halep a revenit spectaculos si nu a mai cedat niciun game pana la finalul setului. A urmat apoi o cadere inexplicabila in jocul liderului mondial, iar Golubovic a defilat in setul secund si s-a impus cu 6-1. Simona si-a adunat toate fortele si a raspuns cu o replica pe masura in decisiv, fiind ajutata si de publicul din Sala Polivalenta Cluj-Napoca). Al doilea meci al zilei le aduce fata in fata pe Irina Begu 38 WTA) si Timea Bacsinszky 46 WTA). Partida poate fi urmarita in direct pe Digi Sport, Telekom Sport si LiveText pe HotNews. ro. Se actualizeaza.

IRINA BEGU - TIMEA BACSINSZKY ONLINE LIVE STREAM - VIDEO FED CUP

IRINA BEGU - TIMEA BACSINSZKY ONLINE LIVE STREAM - VIDEO FED CUP Al doilea meci al confruntarii dintre Romania si Elvetia din barajul pentru calificare in Grupa Mondiala a Fed Cup le va opune pe Irina Begu 38 WTA).

Timea Bacsinszky, n lacrimi la conferinta de presa - Elvetianca si-a amintit de bunici si de copilaria petrecuta la Satu Mare

Jucatoarea elvetiana Timea Bacsinszky s-a aratat foarte emotionata la conferinta de presa de la finalul meciului pierdut in fata Irinei Begu, in FedCup, ea plangand dupa ce a fost intrebata despre atmosfera din sala.

Timea Bacsinszky, in lacrimi dupa meciul cu Begu, amintindu-si de copilaria la Satu Mare: Bunicii mei au murit, dar si acum mai stiu de zacusca de vinete si de multe bunatati

Lacrimi dupa meciul de fed Cup de la Cluj dintre elvetianca Timea Bacsinszky si jucatoarea noastra Irina Begu. La conferinta de presa sustinuta dupa incheierea partidei, Timea Bacsinszky s-a aratat foarte.

FedCup: Sorana Cirstea, dupa ce a fost aleasa sa joace Irina Begu: Daca echipa are nevoie sa bat din palme, bat din palme

Clasata mai bine in ierarhia WTA, Sorana Cirstea 34) se astepta sa fie titulara impotriva Elvetiei in confruntarea din FedCup. Florin Segarceanu capitanul nejucator) a ales-o insa pe Irina Begu 38), iar reactia Soranei a venit prompt: Daca echipa are nevoie sa bat din palme, bat din palme.

Timea Bacsinszky, inaintea meciului de Fed Cup cu Romania:imi aduc aminte de zacusca si mici. Pentru mine, palinca arata ca apa

Jucatoarea elvetiana Timea Bacsinszky 28 de ani, nr. 46 WTA), care va fi adversara Simonei Halep in meciul de Fed Cup de la Cluj, este nepoata unui preot roman. Tatal acesteia, Igor Bacsinszky, s-a nascut in.

FedCup Romnia - Elvetia 2-0: Simona Halep, victorie cu emotii n fata numarului 115 WTA (scor 6-3, 1-6, 6-1); Irina Begu, evolutie entuziasmanta cu Bacsinszky (scor 6-4, 6-1)

Romania conduce echipa Elvetiei, scor 2-0, la capatul primei zile a play-off-ului Grupei Mondiale a FedCup. Dupa o victorie cu emotii obtinuta de Simona Halep 1 WTA) cu Viktorija Golubic locul 115 WTA), scor 6-3, 1-6, 6-1, Irina-Camelia Begu 38 WTA) a incantat spectatorii prezenti in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca cu un tenis de foarte buna calitate, desi a avut un inceput mai slab de partida. Timea Bacsinszky 46 WTA) a condus cu 2-0, dar Begu a revenit si a restabilit egalitatea. Jucatoarea noastra a devenit tot mai agresiva, a fost mai inspirata in momentele importante si si-a adjudecat primul set cu 6-4. Actul al doilea a curs intr-o singura directie: Irina a dictat ritmul permanent si nu i-a lasat nicio sansa adversarei, impunandu-se cu un categoric 6-1.

ştiri din Sport

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )