Libnet.ro
UNICEF

17:00

Femeia jandarm agresata in Piata Victoriei a fost externata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Femeia jandarm agresata in Piata Victoriei a fost externata

Femeia jandarm agresata vineri seara in Piata Victoriei a parasit astazi Spitalul de Urgenta Floreasca. continuă pe Ziarul Bursa

Primele imagini cu femeia jandarm, dupa ce a fost externata - VIDEO

Update:Femeia jandarmbatuta la protestele din Piata Victoriei a fost externata. Stefania, in varsta de 23 de ani, aparasit spitalul pe o iesire aflata in renovare, cu o masina civila.

Judecatorii au decis: Cei doi agresori ai femeii-jandarm din Piata Victoriei, ARESTATI PREVENTIV

Cei doi barbati anchetati in cazul agresarii femeii-jandarm la protestul de vineri seara din Piata Victoriei au fost arestati preventiv, informeaza Stiripesurse. ro. Decizia a fost luata duminica de.

Indivizii suspectati cu au furat arma femeii-jandarm din Piata Victoriei, saltati de politisti(FOTO)

Indivizii suspectati cu au furat arma femeii-jandarm in timpul violentelor din Piata Victoriei au fost saltati de politisti, informeaza Stiripesurse. ro, care citeaza Antena 3. Arma nu a fost inca.

Rulota instalata in Piata Victoriei a fost ridicata de Politia Locala

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a anuntat ca rulota instalata in Piata Victoriei pe durata protestelor a fost ridicata de catre Politia Locala, in cursul diminetii de duminica.

Detinuti politic: Represiunea din Piata Victoriei a fost orchestrata din timp in laboratoarele PSD, ca in comunism. Tara este impinsa spre dictatura

Detinutii politic din Constanta sunt revoltati de cele petrecute in Piata Victoriei la manifestatia din 10 august. Singura filiala AFPDR care ia pozitie in fata agresiunilor cetatenilor pasnici atrage atentia ca Romania se indreapta, din nou, spre dictatura.

Femeia jandarm lovita in Piata Victoriei va fi externata

Femeia jandarm care a fost lovita la protestul de vineri din Piata Victoriei si un alt jandarm vor fi externati marti de la Spitalul de Urgenta Floreasca, a declarat purtatorul de cuvant al unitatii medicale, Bogdan Oprita, potrivit Agerpres.

Femeia jandarm lovita in Piata Victoriei va fi externata

Femeia jandarm care a fost lovita la mitingul care a avut loc vineri in Piata Victoriei si un alt jandarm vor fi externati marti de la Spitalul de Urgenta Floreasca, a declarat pentru AGERPRES purtatorul de.

Femeia jandarm batuta la protestele din Piata Victoriei a fost externata

Update:Femeia jandarmbatuta la protestele din Piata Victoriei a fost externata. Stefania, in varsta de 23 de ani, aparasit spitalul pe o iesire aflata in renovare, cu o masina civila.

PROTEST DIASPORA. Imaginea violentelor din Piata Victoriei. Femeia-jandarm se lupta pentru viata ei

16: A aparut imaginea cu femeia-jandarm agresata de protestatari. Dupa ce i-a fost smulsa casca de pe cap, jandarmul a fost batut cu salbaticie si dezarmat. Primele informatii arata ca a suferit.

Situatie grava pentru femeia jandarm lovita in Piata Victoriei: Este suspecta de fractura la coloana cervicala!

Medicii sustin ca in cazul femeii jandarm care a fost lovita cu brutalitate de protestatari in Piata Victoriei exista suspiciunea ca ar avea fractura la coloana cervicala. Jandarmii care au fost loviti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )