Libnet.ro
UNICEF

17:45

O femeie din Florida si-a LOVIT sotul pentru ca a surprins-o in timp ce... MOTIVUL e incredibil!

B1 B1,
O femeie din Florida si-a LOVIT sotul pentru ca a surprins-o in timp ce... MOTIVUL e incredibil!

O femeie din Florida si-a pocnit sotul, dupa ce acesta a intrat peste ea in dormitor, in timp ce se autosatisfacea. Sotul a crezut ca aceasta sa intretine relatii intime cu un alt barbat. continuă pe B1

A murit cea mai bogata femeie din lume

Liliane Bettencourt, cea mai bogata femeie din lume, a incetat din viata. Aceasta a fost mostenitoarea unui cunoscut grup de cosmetice. Liliane Bettencourt, care avea 94 de ani, a decedat in noaptea.

Liliane Bettencourt, proprietara companiei LOreal si cea mai bogata femeie din lume, a murit

Liliane Bettencourt, principalul actionar al companiei LOreal, a decedat, joi, la varsta de 94 de ani, scrie euronews. com. Liliane a fost cea mai bogata femeie din lume, cu o avere de peste 37.

Ministrul finantelor spune ca este falsa stirea potrivit careia Guvernul vrea sa nationalizeze banii din fondurile proprii ale univerisitatilor pentru a plati salariile profesorilor

Premierul Mihai Tudose i-a cerut joi ministrului finantelor, Ionut Misa, sa explice informatia care circula in presa potrivit careia Guvernul ar vrea sa nationalizeze banii universitatilor. Este o stire falsa, a raspuns Ionut Misa. Profesorul universitar Marian Preda, de la Facultatea de Sociologie din cadrul Universitatii Bucuresti, a scris pe contul sau de Faceebook ca Guvernul va nationaliza banii din fondurile proprii ale universitatilor pentru a putea plati salariile profesorilor.

O casa din Florida a fost inghitita de pamant dupa uraganul Irma (VIDEO)

Imagini ingrozitoare surprinse in Florida, care a fost lovita de curand de uraganul Irma. O casa a fost inghitita de pamant, iar oamenii care se aflau in ea au reusit sa scape.

Liliane Bettencourt, mostenitoarea L'Oreal si cea mai bogata femeie din lume, a incetat din viata la varsta de 94 de ani

Liliane Bettencourt, celebra mostenitoare si proprietara a grupului L'Oreal, a incetat din viata, joi, la varsta de 94 de ani. Anuntul a fost facut, joi, de fiica lui Bettencourt, Francoise Bettencourt Mayers. In acest moment dureros pentru noi as vrea sa reiterez, in numele familiei noastre, daruirea noastra totala si loialitatea fata de L'Oreal, a precizat Bettencourt Meyers intr-un comunicat remis New York Times.

O femeie din Craiova a fugit in Grecia cu banii de intretinere

Administratora unui bloc din Craiova a fugit cu banii de intretinere. Oamenii spun ca femeia este acum in Grecia si se distreaza, in timp ce ei au ramas cu intretinerea neplatita,.

Tinerii din Romania primesc teren gratuit pentru casa de la stat. Ce trebuie sa faci

Tinerii care vor sa-si construiasca o casa in 2017 pot primi o mana de ajutor de la stat, conform legislatiei in vigoare, prin acordarea la cerere a unui teren gratuit. Totusi, pentru a putea.

Un primar din judetul Prahova este cercetat pentru violarea vietii private, dupa ce a ascuns microfoane in birourile angajatilor

Primarul comunei Dumbrava din Prahova, Marian Apostol, este cercetat penal pentru violarea vietii private, dupa ce Inspectoratul Judetean de Politie au fost sesizati de o angajata ca edilul ar fi montat aparatura de ascultare in institutie. Politistii au gasit mai multe microfoane si reportofoane ascunse in sertare, relateazaziarul Incomod.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )