Libnet.ro
UNICEF

23:00

Femeie din Maramures, impuscata din greseala de primar. Barbatul incerca sa traga dupa un iepure

Antena3 Antena3,
Femeie din Maramures, impuscata din greseala de primar. Barbatul incerca sa traga dupa un iepure

Un primar din Maramures a impuscat o vecina cu un pistol airsoft, in timp ce incerca sa nimereasca un iepure. Incidentul s-a petrecut joi dupa-amiaza in comuna Sacalaseni din. continuă pe Antena3

Ancheta in cazul padurarului din Maramures ucis in timp ce incerca sa impiedice taierea ilegala de arbori

Procurorii de la Sectia de urmarire penala si criminalistica a Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a preluat ancheta in cazul padurarului din Maramures impuscat in timp ce incerca sa impiedice taierea ilegala de arbori. Decizia a fost luata de procurorul general, Bogdan Licu, dupa o petitie initiata de comunitatea Declic si semnata de peste 30. 000 de persoane si avand in vedere necesitarea administrarii cu celeritate a probelor.

Dosarul privind uciderea padurarului din Maramures, preluat de Parchetul General dupa ce peste 30.000 de oameni i-au trimis o petitie procurorului general

Parchetul General a anuntat vineri preluarea de la parchetul local a dosarului privind uciderea unui padurar din Maramures. Masura a fost luata in urma unei petitii semnate de peste 30. 000 de oameni, care i-au cerut procurorului general o ancheta impartiala.

Un primar din Maramures a impuscat o vecina, tragand dupa un iepure

Primarul comunei Sacalaseni, judetul Maramures, Emilian Pop, este cercetat de politisti dupa ce si-a impuscat o vecina cu o pusca airsoft, tragand dupa un iepure din curtea casei sale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )