Libnet.ro
UNICEF

01:05

Femeile din PSD au sarbatorit intr-o vila de protocol a statului. A venit si Liviu Dragnea, insotit de iubita tinerica (FOTO)

B1 B1,
Femeile din PSD au sarbatorit intr-o vila de protocol a statului. A venit si Liviu Dragnea, insotit de iubita tinerica (FOTO)

Femeile din PSD s-au bucurat de ziua de 8 Martie intr-o vila de protocol a RAAPPS. La petrecere a venit si Liviu Dragnea, insotit de iubita sa tinerica, Irina Tanase. Liderul social-democrat le-a impartit. continuă pe B1

FOTOGALERIE Femeile din PSD, petrecere de 8 martie alaturi de Liviu Dragnea si Irina Tanase

Femeile din PSD au organizat, vineri, o petrecere la care a participat si liderul partidului, Liviu Dragnea, care a venit insotit de iubita lui, Irina Tanase, potrivit unor fotografii postate de ministrul fondurilor europene, Rovana Plumb, pe o retea de socializare, potrivit Mediafax.

Primarul care si-a propus sa pupe toate femeile din oras. Edilul a pornit cu alai pe strazi

Primarul Gaestiului, Grigore Gheorghe, s-a dorit deasupra tuturor primarilor din oras: in ziua de 8 Martie si-a propus sa poata ajunge la toate femeile din oras si sa le ofere o floare si un sarut. Zis si facut! inainte de a porni la drum prin localitate, edilul si-a facut echipa. Mai multi subalterni l-au urmat [] .

Presedinta Organizatiei de Femei din PSD Cluj, avocata Laura Chiorean, numita de Dancila secretar general al Ministerului de Externe

Presedinta Organizatiei de Femei din PSD Cluj, avocata Laura Chiorean, a fost numita secretar general al Ministerului Afacerilor Externe, decizia premierului Viorica Dancila fiind publicata vineri seara in Monitorul Oficial.

Raluca Turcan (PNL): Parlamentul, o unealta pentru reglarea de conturi din PSD. Mandatul lui Tudorel Toader, un dezastru (VIDEO)

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a declarat, miercuri, ca Parlamentul a ajuns o unealta pentru reglarea conturilor din PSD. De asemenea,Turcan sustine ca PSD siALDEi-au cerut miercuri.

MESAJE de Ziua Femeii 2019. Cele mai frumoase mesaje de 8 Martie pentru femeile din viata ta

MESAJE de Ziua Femeii 2019. De Ziua Femeii 2019ai la indemana mai multe variante de mesaje pe care sa le trimiti femeilor din viata ta, de 8 Martie, Ziua Femeii. Iata cateva propuneri de MESAJE de Ziua.

Laura Kovesi, pe lista Universitatii Harvard cu femeile din 2019 care au avut contributii semnnificative in justitie

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi - candidatul Romaniei pentru postul de procuror-sef european - se numara printre 21 de femei din intreaga lume desemnate in acest an de Universitatea americana Harvard ca avand contributii importante in justitie si in domeniul legislativ.

Busoi (PNL): Daca pentru PATRIHOTII din PSD infringement-ul nu reprezinta mare lucru, atunci romanii trebuie sa stie efectele masurilor stupide luate de Guvern

Comisia Europeana a avertizat Guvernul PSD-ALDE ca Ordonanta lacomiei incalca legislatia Uniunii Europene si nu protejeaza consumatorii vulnerabili, motiv pentru care Romania este expusa procedurii de in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )