Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ferma 2020. Anna Lesko, declaratie socanta despre un concurent: M-a distrus, m-a violat!

Playtech Playtech,
Ferma 2020. Anna Lesko, declaratie socanta despre un concurent: M-a distrus, m-a violat!

Perioada in care au fost legati de maini unul de celalalt, in contextul unei probe din Ferma, pare ca le-a fost prielnica lui George Pistereanu si Annei Lesko. Chiar daca, initial, numai actorul s-a declarat incantat de potrivire si de momentele in care a stat foarte aproape de artista, nici frumoasa ucraineanca nu s-a aratat . continuă pe Playtech

Anna Lesko a facut anuntul despre nunta. Ce a dezvaluit concurenta de la Ferma

Anna Lesko vine cu dezvaluiri picante despre nunta. Ce a marturisit una dintre cele mai apreciate concurente de la Ferma Oraseni vs. Sateni? Cantareata a dat tot din casa. Care este viziunea ei despre o noua relatie si ce crede despre trecutul alaturi de tatal copilului ei? Anna Lesko, confesiuni neasteptate la un an de .

Ferma 2020. Viviana Sposub, sarut cu Burcea la eliminare. Ce a spus George ca va face cu ea, dupa emisiune

Scene incredibile la Ferma 2020! Viviana Sposub s-a sarutat cu George Burcea la eliminare, iar declaratiile celor doi despre acest moment sunt emotionante. Iata ce a promis actorul ca va face, dupa emisiune! Ce va face George Burcea cu Viviana Sposub, dupa emisiune Sarutul dintre Viviana Sposub si George Burcea a fost un moment neasteptat .

Ferma 2020. Prietena Andreei Balan intra in ferma! Concurenta surpriza care va da ochii cu George Burcea

Surpriza in Ferma! Celebra emisiune care a pus pe jar pe toata lumea in sezonul acesta aduce in prim-plan o noua situatie incalcita. Prietena Andreei Balan vine in competitie dupa plecarea Vivianei Sposub. Ferma 2020. Prietena Andreei Balan ii ia locul Vivianei Sposub Spiritele se astepta sa se incinga din ce in ce mai tare .

Cine castiga Ferma 2020? Concurentii care au sansa cea mai mare la victoria finala in acest an

Pe data de 8 septembrie 2020, a debutat noul sezon al emisiunii Ferma. Oraseni vs Sateni, de la Pro TV. Concurentii sunt pusi la provocari fara pereche, iar la 20 km de capitala au loc filmarile. Care sunt concurentii Ferma 2020, care au cele mai mari sanse de castig in acest an? Emisiunea este difuzata .

Ferma 2020. Alina Puscau si George, idila secreta? Cine i-a dat de gol pe cei doi concurenti

Ferma 2020 aduce surprize uriase! Lacrimi, tensiuni, sicane, scandal, reprosuri, jigniri, dar si rasete si idile secrete sunt in prim-plan in sezonul acesta. Cind i-a dat de gol pe Alina si George si cum se deruleaza relatia dintre ei? Ferma 2020. Alina si George, idila secreta formata cu ajutorul emisiunii? Alina Puscau a fost una .

Ferma 2020. Viviana Sposub: E infierbantat de la abstinenta. Ce se intampla diseara cu George Burcea

Editia de azi, 22 septembrie, a emisiunii Ferma vine cu surprize uriase pentru fani! Show-ul prinde contur odata cu traiul care le devine usor-usor obisnuinta vedetelor. Ce se intampla intre Viviana Sposub si George Burcea in aceasta seara? Ferma 2020. Marturii incendiare in editia de azi A venit si saptamana a treia de concurs, iar .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2565 seconds )