Libnet.ro
UNICEF

11:45

Fetita de 7 ani, impuscata de Politia Romana: care este motivul din spatele gestului exagerat

Playtech Playtech,
Fetita de 7 ani, impuscata de Politia Romana: care este motivul din spatele gestului exagerat

In urma cu cateva ore, o fetita in varsta de doar sapte ani a fost impuscata de Politia Romana. Evenimentul s-a produs pe raza judetului Maramures. Evenimentul s-a petrecut aseara, pe 20 iunie, in localitatea Poienile de Sub Munte. O patrula de politie a decis ca utilizarea armei de foc este potrivita intr-o urmarire, pentru . continuă pe Playtech

Marca Adidas nu mai este marca protejata. Care este motivul

Marca producatorului de echipamente sportive Adidas nu mai este recunoscuta la nivel european, a decis miercuri Tribunalul Uniunii Europene, argumentand ca este o marca figurativa.

Fetita de 7 ani impuscata de politist. Copilul se afla intr-o masina urmarita, dupa ce soferul a refuzat sa opreasca

Un grav incident s-a petrecut joi seara, 20 iunie, in localitatea Poienile de Sub Munte, judetul Maramures. Un politist aflat in urmarirea unui sofer care a refuzat sa opreasca la semnalele oamenilor legii a impuscat din greseala o fetita care era pasagera in masina urmarita.

Caz dramatic in Maramures! O fetita de sapte ani, impuscata din greseala de un politist

O fetita de sapte ani a fost impuscata in picior in judetul Maramures. Cel care a impuscat-o, in mod neintentionat, este un politist aflat pe urmele unui sofer fugar, care a refuzat sa opreasca la.

Primele informatii despre starea fetitei de 7 ani impuscata in picior

Fetita de 7 ani, ranita la picior dupa ce un sofer, presupus contrabandist, a refuzat sa opreasca la semnalele politistilor, a fost transportata la spital unde s-a constatat ca glontul nu i-a atins osul.

VIDEO Cazul fetitei luate cu mascatii pentru a fi data in adoptie. Autoritatea pentru Protectia Copilului: Asistentul maternal refuzase adoptia. Fetita era retinuta ilegal Care este procedura de adoptie

Autoritatea pentru Protectia Copilului sustine ca fetita de opt ani care a fost luata cu mascatii vineri din casa in care a fost crescuta de un asistent maternal din Baia de Arama era retinuta ilegal, iar asistentului maternal ii fusese retras atestatul din luna mai. Autoritatea mai spune ca asistentul maternal a avut ocazia de a opta cu privire la adoptia copilului, procedura deschisa inca din 2013, insa a refuzat. Decizia cu privire la incuviintarea adoptiei catre un cuplu din SUA cu nationalitate romana a fost luata de catre instanta judecatoreasca, mai precizeaza institutia.

Utile: Cinci caini prietenosi cu cei mici. Si rase recomandate pentru copiii alergici; Apa plata vs apa minerala: care este mai sanatoasa si hidrateaza intens

Cum previi petele de transpiratie de pe haine in vara. Poarta haine din bumbac. Fiind o fibra naturala, bumbacul permite pielii sa. Una dintre cele mai comune boli din lume este provocata de consumul de paine si nu are simptome. O anemie care nu mai trece, dificultatea de concentrare sunt semne care pot anunta boala.

HOROSCOP 19 IUNIE. Zodia care este aproape de atingerea unui scop!

Horoscop 19 iunie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop 19 iunie Berbec in acesta perioada acordati o importanta foarte mare relatiei cu prietenii apropiati. Este foarte posibil.

Care este starea lui Rica Raducanu, dupa operatia de prostata

Fostul portar al nationalei de fotbal Rica Raducanu a fost operat la Spitalul Colentina, el avand un adenom de prostata. in prezent, este internat si se afla in afara oricarui pericol. Fostul.

Care este situatia pe santierele feroviare de doua miliarde euro din vestul tarii

Lucrarile au avansat in ultimele luni pe santierele feroviare dintre Arad si Simeria, in unele locuri stadiul fizic depasind 25%, in conditiile in care era si de sub 5% acum cateva luni, arata Asociatia Pro Infrastructura. in acest moment cele mai rapide trenuri fac peste trei ore pe cei 158 km dintre Arad si Simeria din cauza restrictiilor de viteza, iar intarzierile apar des. Probabil ca totul va fi gata in 2023.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )