Libnet.ro
UNICEF

07:00

Fetita de 7 ani impuscata de politist. Copilul se afla intr-o masina urmarita, dupa ce soferul a refuzat sa opreasca

Adevărul Adevărul,
Fetita de 7 ani impuscata de politist. Copilul se afla intr-o masina urmarita, dupa ce soferul a refuzat sa opreasca

Un grav incident s-a petrecut joi seara, 20 iunie, in localitatea Poienile de Sub Munte, judetul Maramures. Un politist aflat in urmarirea unui sofer care a refuzat sa opreasca la semnalele oamenilor legii a impuscat din greseala o fetita care era pasagera in masina urmarita. continuă pe Adevărul

Caz dramatic in Maramures! O fetita de sapte ani, impuscata din greseala de un politist

O fetita de sapte ani a fost impuscata in picior in judetul Maramures. Cel care a impuscat-o, in mod neintentionat, este un politist aflat pe urmele unui sofer fugar, care a refuzat sa opreasca la.

Primele informatii despre starea fetitei de 7 ani impuscata in picior

Fetita de 7 ani, ranita la picior dupa ce un sofer, presupus contrabandist, a refuzat sa opreasca la semnalele politistilor, a fost transportata la spital unde s-a constatat ca glontul nu i-a atins osul.

Se afla in masina pe o strada din Timisoara, cand a surprins ceva de-a dreptul revoltator intr-o statie de troleu. M-a indignat! O camera de bord a inregistrat momentul (VIDEO)

Se afla in masina pe o strada din Timisoara, cand a surprins ceva de-a dreptul revoltator. Camera de bord a autoturismului a inregistrat totul, iar imaginile au devenit virale. Un batranel care a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2473 seconds )