Libnet.ro
UNICEF

17:00

FIFA 20 va integra pentru prima data cele mai importante echipe din Romania in joc, printre care si Chindia Targoviste

Adevărul Adevărul,
FIFA 20 va integra pentru prima data cele mai importante echipe din Romania in joc, printre care si Chindia Targoviste

Liga 1 va fi inclusa, in premiera, in jocul video FIFA 20, utilizat de milioane de fani. Urmatorul joc din serie care va fi lansat in luna septembrie si toate echipele din acest sezon vor putea fi alese de jucatori. continuă pe Adevărul

PENTRU PRIMA DATA Transgaz primeste rating-ul BBB- cu perspectiva stabila din partea Fitch

Agentia de evaluare internationala Fitch a acordat, pentru prima data, rating-ul BBB- cu perspectiva stabila companiei Transgaz Medias TGN), informeaza transportatorul de gaze naturale printr-un raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Si-au scos catelul din casa sa vada ploaia pentru prima data. Reactia patrupedului a fost extrem de haioasa (VIDEO)

Doi tineri si-au cumparat un catel pe care au fost nevoiti sa-l tina in casa o buna perioada de timp, pana cand i-au facut toate vaccinurile. in cele din urma, Pupper a iesit la plimbare.

Alessandra Stoicescu, mama pentru prima data! Cum arata stirista

Alessandra Stoicescu si sotul sau a pregatit totul ca la carte pentru venirea pe lume aprimului sau copil. Stirista este in a noua luna de sarcina si asteapta cu nerabdare sa-si ia fetita in.

Surpriza pregatita de EA! FIFA 20 va include pentru prima data Liga 1

Romanii sunt mari fani ai FIFA, insa tot timpul au fost dezamagiti de faptul ca jocul nu contine Liga 1 de fotbal din Romania. FIFA 20 schimba asta. FIFA contine cele mai importante divizii.

FIFA 20: Liga 1 ar putea fi pentru prima oara inclusa in cel mai popular joc de fotbal

Din septembrie, un duel Academica Clinceni - Real Madrid ar putea fi mai mult decat un vis! Confirmarea oficiala ar urma sa vina la mijlocul lunii august. Includerea Ligii 1 ar insemna ca, pentru prima oara, iubitorii fotbalului vor putea folosi echipele din Romania intr-un joc FIFA.

Sistemul asigurarilor de sanatate functioneaza pentru prima data dupa 19 zile

Sistemul cardului national de sanatate functioneaza pentru prima data dupa 19 zile. Aceasta a fost cea mai grava avariede la darea lui in folosinta, precizeaza HotNews. Joi, reprezentantii CNAS.

MESAJE DE SF. ILIE. Cele mai inspirate mesaje, urari, sms-uri de Sf. Ilie pentru cei dragi

Pe 20 iulie, crestinii ortodocsi il sarbatoresc pe sfantul Ilie. Cu acest prilej, antena3. ro a facut o selectie de cele mai frumoase mesaje. La Multi Ani.

VIDEO Simona Halep Show - Cele mai frumoase 10 puncte castigate de campioana de la Wimbledon

Simona Halep facut spectacol si a castigat titlul de la Wimbledon. Englezii au postat un clip cu cele mai frumoase 10 puncte castigate de romanca de-a lungul competitiei, alaturi de mesajul Nivel de maestru in acoperirea terenului.

VIDEO Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 si 4 ale Autostrazii Lugoj - Deva. in ce stadiu au ajuns lucrarile

Imagini aeriene publicate de CNAIR arata cat mai au de lucru constructorii celor 43 de kilometri de autostrada din vestul tarii, aflati de cinci ani in santier.

Israel: A fost descoperita una dintre cele mai vechi moschei rurale din lume

Autoritatea israeliana pentru antichitati a anuntat joi ca a descoperit vestigiile uneia dintre cele mai vechi moschei rurale din lume, in orasul beduin Rahat sud), scrie AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )