Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Fifor confirma declaratiile lui Stanescu privind candidatura lui Dancila la prezidentiale

Antena3 Antena3,
Mihai Fifor confirma declaratiile lui Stanescu privind candidatura lui Dancila la prezidentiale

Mihai Fifor confirma declaratiile lui declaratiile lui Paul Stanescu privind candidatura Vioricai Dancila la prezidentiale. Actualul secretar general interimar al PSD sustine ca Dancila a decis sa candideze. continuă pe Antena3

Mihai Fifor: Nu am nicio legatura cu dosarul DIICOT

Numele fostului ministru de Interne Mihai Fifor apare in ancheta DIICOT privind permisele de port-arma eliberate ilegal in judetul Caras-Severin, dosar in care prefectul de Caras-Severin, Matei Lupu, este.

Mihai Fifor, prima reactie in dosarul din Caras-Severin, privind armele si munitiile

Mihai Fifor a vorbit pentru prima data despredosarul armelor din Caras in care apare si numele sau. Am vazut si eu in presa, in ultimele ore, si am ramas mirat de aceasta chestiune. Chiar nu stiu .

Numele lui Mihai Fifor apare in dosarul permiselor de port-arma false din Caras Severin

Numele lui Mihai Fifor apare in dosarul permiselor de port-arma false din Caras Severin, potrivit referatului de arestare preventiva trimis in instanta de procurorii DIICOT. in documentul citat, procurorii.

Mihai Fifor, atac dur la adresa premierului: Incompetenta lui Orban loveste puternic in Educatie

Mihai Fifor sustine ca guvernul condus de Ludovic Orban loveste puternic in Educatie prin modificarea OUG 114, cea care urma sa creasca salariile profesorilor de la 1 septembrie 2020. Daca mai aveam cumva.

Mihai Fifor, explicatii despre datoriile PSD inainte de primul CEx sub conducerea lui Marcel Ciolacu

Senatorul Mihai Fifor, fost secretar general al PSD, a declarat, miercuri, ca la nivelul partidului nu sunt datorii care sa nu poata fi justificate. El a fost intrebat la sediul PSD despre faptul ca fosta.

Primul atac al Vioricai Dancila la noua conducere a PSD: Declaratia lui Stanescu despre candidatura la prezidentiale nu are nici cel mai mic sambure de adevar

Viorica Dancila se declara nedumerita de afirmatiile lui Paul Stanescu potrivit carora ar fi decis sa candideze la prezidentiale dupa o discutie cu Klaus Iohannis. Fostul lider al PSD a precizat ca nu este nici cel mai mic sambure de adevar in declaratiile acestuia.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )