Libnet.ro
UNICEF

15:45

Fifor, despre o eventuala demitere a lui Despescu: E o situatie pe care o s-o analizam maine si vom lua o decizie

Hotnews Hotnews,
 Fifor, despre o eventuala demitere a lui Despescu: E o situatie pe care o s-o analizam maine si vom lua o decizie

Mihai Fifor, premierul interimar al Romaniei, a declarat, in urma unei intalniri cu ministrul de Interne, Carmen Dan, ca o eventuala demitere a sefului Politiei Romane, Bogdan Despescu, va fi analizata cu foarte mare atentie in cursul zilei de miercuri si va fi luata o decizie, scrie Agerpres. Totodata, intrebat daca el si Carmen Dan au discutat si posibilitatea demisiei acesteia sau despre faptul ca Valnetin Riciu, consilierul ei, este vizat de doua dosare penale, Fifor a spus nu am discutat. continuă pe Hotnews

Premierul interimar, in vizita la MAI. Ce a spus Mihai Fifor, despre eventuala demitere a sefului Politiei Romane, Bogdan Despescu

Premierul interimar, Mihai Fifor, se afla in aceste momente la Ministerul de Interne. intrebat daca a venit sa clarifice situatia sefului politiei, Fifor a sustinut ca se afla aici din cauza codului.

Mihai Fifor, despre o eventuala demitere a sefului Politiei: O sa analizam cu foarte mare atentie

Premierul intermar Mihai Fifor a mers, marti seara, la Ministerul Afacerilor Interne, declarand, la plecare, ca situatia sefului Politiei Romane, Bogdan Despescu, a carui demitere a fost propusa de Carmen Dan, va fi analizata cu foarte mare atentie miercuri si va fi luata o decizie.

Premierul interimar va analiza cu atentie o eventuala demitere a lui Despescu

Prim-ministrul interimar, Mihai Fifor, a declarat, astazi seara, referindu-se la o eventuala demitere a sefului Politiei Romane, Bogdan Despescu, ca aceasta situatie va fi analizata cu foarte mare atentie miercuri si va fi luata o decizie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )