Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fifor: O parte din mediul politic din Republica Moldova s-a inflamat foarte mult cand am vorbit de batalionul-mixt, dar nu ducem trupe romanesti acolo

Adevărul Adevărul,
Fifor: O parte din mediul politic din Republica Moldova s-a inflamat foarte mult cand am vorbit de batalionul-mixt, dar nu ducem trupe romanesti acolo

Ministrul Apararii Nationale din Romania, Mihai Fifor, afirma ca infiintarea unui batalion mixt romano-moldovean nu ar implica transferul de trupe romanesti in Republica Moldova, ministrul declarand ca o parte a mediului politic din Moldova s-a inflamat foarte mult, desi discutiile cu omologul sau au fost de principiu. continuă pe Adevărul

DIICOT: sase persoane suspectate de contrabanda cu tigari aduse din Republica Moldova si Ucraina

Sase persoane suspectate de contrabanda cu tigari aduse din Ucraina si Republica Moldova au fost retinute, in urma efectuarii unor perchezitii de catre politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate, sub coordonarea procurorilor de la Serviciul Teritorial Iasi al DIICOT.

Mai multi oficiali europeni vin in Republica Moldova saptamana viitoare pentru a analiza evolutia politica si stadiul pregatirilor pentru alegeri

Coraportorii Comisiei de monitorizare a Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei, Egidijus Vareikis si Maryvonne Blondin, se vor afla in Republica Moldova in perioada 2-5 aprilie. Oficialii europeni vor evalua gradul de onorare a obligatiilor si angajamentelor asumate de Republica Moldova fata de Consiliul Europei.

Mihai Ghimpu: Rusia are o ambasada la Chisinau mai mare decat Republica Moldova

Liderul PL, Mihai Ghimpu, considera ca Guvernul a luat o decizie corecta miercuri, 28 martie, cand a decis expulzarea celor trei diplomati rusi ca gest de solidarizare cu Londra pe cazul Skripal. Acesta sustine ca Rusia are o ambasada mai mare decat Republica Moldova.

in 15 localitati din Republica Moldova nu sunt gradinite pentru ca nu are cine le frecventa

Tinerele familii din Moldova refuza sa mai faca copii, asteptand vremuri mai bune, locuri de munca bine platite, locuri de trai, sustinere din partea statului si, nu in ultimul rand, un acces mai larg la servicii medicale de calitate. Multi decid sa emigreze, stabilindu-se cu traiul in tarile Uniunii Europene, ceea ce genereaza un adevarat declin demografic in Republica Moldova.

Mercur in valoare de 10 milioane de lei, introdus ilegal in Republica Moldova de o grupare criminala

Serviciul de Informatii si Securitate al Republicii Moldova in comun cu Procuratura pentru Combaterea Criminalitatii Organizate si Cauze Speciale au documentat activitatea unei grupari criminale specializate in comercializarea ilegala a substantelor chimice, otravitoare mercur), in proportii deosebit de mari, pe care le-au introdus ilegal prin contrabanda pe teritoriul Republicii Moldova.

Ministrul Turismului, intalniri la nivel inalt cu oficiali din Republica Moldova

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a participat la deschiderea Targului de Turism de la Chisinau, context in care a avut intrevederi la nivel inalt cu premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, precum si cu directorul general al Agentiei Nationale de Turism a Republicii Moldova, Stanislav Rusu, conform comunicatului de presa remis catre Redactie.

SONDAJ Igor Dodon este in topul increderii cetatenilor din Republica Moldova

Igor Dodon, presedintele Republicii Moldova, este politicianul care se bucura de cea mai mare incred.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )