Libnet.ro
UNICEF

14:45

Fifor: PSD va transpune rezultatul referendumului in legislatie si nu va tergiversa rezultatul din 26 Mai, asa cum face presedintele

Hotnews Hotnews,
 Fifor: PSD va transpune rezultatul referendumului in legislatie si nu va tergiversa rezultatul din 26 Mai, asa cum face presedintele

Presedintele Consiliului National al PSD, Mihai Fifor, a anuntat, vineri, pe Facebook, ca social-democratii vor sustine pactul politic propus de presedintele Klaus Iohannis doar in cazul in care va fi construit in avantajul cetatenilor Romaniei. De asemenea, acesta il acuza pe liderul de la Cotroceni ca amana transpunerea rezultatului referendumului in legislatie si ca negociaza cu partidele referendumul. continuă pe Hotnews

Fifor: PSD nu cade in capcana lui Iohannis si va sustine Pactul politic propus de acesta, doar daca va fi construit in avantajul cetatenilor

Presedintele Consiliului National al PSD Mihai Fifor declara ca PSD nu cade in capcana presedintelui Klaus Iohannis si va sustine Pactul politic propus de acesta. Vointa romanilor nu este negociabila. PSD va transpune rezultatul referendumului in legislatie si nu va tergiversa rezultatul din 26 Mai, asa cum face presedintele, afirma Fifor.

Ce se intampla cu rezultatul referendumului pe Justitie din 26 mai. Cum va anula Iohannis modificarile PSD

Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa in care a spus ce se intampla cu rezultatul referendumului pe Justitie, din 26 mai. Presedintele a luat o decizie pentru a respecta votul romanilor si este hotarat in aceasta privinta sa invite partidele sa faca anumite schimbari. Miercuri, 5 mai, la o saptamana si jumatate de [] .

EUGEN TOMAC, DUPA CONSULTARILE DE LA COTROCENI: Rezultatul referendumului sa fie transpus rapid in legislatie

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a declarat, miercuri, la iesirea de la consultarile de la Cotroceni ca formatiunea cere ca rezultatul referendumului sa fie transpus cat mai rapid in legislatie si va sustine acest lucru in Parlament.

Eugen Tomac, dupa intalnirea cu Klaus Iohannis: PMP cere ca rezultatul referendumului sa fie transpus cat mai rapid in lege

UPDATEPresedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat miercuri ca formatiunea sa sustine transpunerea cat mai rapida in lege a rezultatului referendumului din 26 mai, precizand ca, la modificarea Constitutiei,.

KLAUS IOHANNIS: Rezultatul referendumului obliga Guvernul sa nu mai ignore recomandarile din MCV

Presedintele Klaus Iohannis are, in aceste zile consultari cu partidele politice parlamentare si cu societatea civila pentru a ajunge la un acord privind revizuirea Constitutiei in urma rezultatului referendumului din 26 mai. Conform rezultatelor oficiale, peste 81% din cei aproape 9,3 milioane de cetateni care s-au prezentat la urne s-au declarat impotriva amnistierii si gratierii faptelor de coruptie si pentru largirea sferei celor care pot ataca ordonantele de urgenta la Curtea Constitutionala a Romaniei.

REZULTATUL REFERENDUMULUI DIN 26 MAI LE-A DAT ARIPI Magistratii vor modificarea legilor justitiei si legilor penale

Peste 1000 de judecatori si procurori sustin, cu titlu individual, Apelul adresat de Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania, Asociatia Miscarea pentru Apararea Statutului Procurorilor si Asociatia Initiativa pentru Justitie puterii executive si puterii legislative sa promoveze/adopte un proiect de lege prin care sa modifice imediat legile justitiei in acord cu avizele Comisiei de la Venetia si Consiliilor Consultative ale Judecatorilor si Procurorilor Europeni si rapoartele Comisiei Europene si GRECO).

MIHAI FIFOR: PSD nu cade in capcana presedintelui Klaus Iohannis

Presedintele Consiliului National al PSD Mihai Fifor declara ca PSD nu cade in capcana presedintelui Klaus Iohannis si va sustine Pactul politic propus de acesta.

Mihai Fifor: PSD nu cade in capcana presedintelui Klaus Iohannis

Presedintele Consiliului National al PSD, Mihai Fifor, declara ca PSD va sustine Pactul politic propus de presedintele Klaus Iohannis, doar dacava fi construit in avantajul cetatenilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )