Libnet.ro
UNICEF

20:15

Le Figaro: Presedintia romana a Consiliului UE nu debuteaza sub cele mai bune auspicii. Lovitura de inceput a fost ratata

B1 B1,
Le Figaro: Presedintia romana a Consiliului UE nu debuteaza sub cele mai bune auspicii. Lovitura de inceput a fost ratata

Prestigioasa publicatie Le Figaro noteaza intr-un amplu reportaj ca Romania a preluat presedintia rotativa a Consiliului UE chiar in contextul in care la Bucuresti, puterea isi regleaza conturile cu. continuă pe B1

LExpress prezinta contextul ingrijorator in care Romania preia carma UE: Presedintia romana a tuturor pericolelor

Publicatia franceza LExpress prezinta, intr-un amplu articol intitulat UE: Presedintia romana a tuturor pericolelor, contextul in care tara noastra a preluat presedintia Consiliului Uniunii.

in ce judete sunt raportate cele mai multe si cele mai putine infectii nosocomiale

607 infectii spitalicesti au fost raportate in total in Romania in anul 2017, fruntase la raportarea infectiilor fiind Capitala unde sunt, de altfel, si cele mai multe spitale) si judetele Iasi, Cluj si Timis. La polul opus, judetele care au raportat cele mai putine infectii sunt Covasna, Ialomita, Giurgiu, Gorj si Tulcea.

Harta infectiilor n spitalele din Romnia: Unde sunt raportate cele mai multe si cele mai putine nosocomiale

607 infectii spitalicesti au fost raportate in Romania in anul 2017, fruntase la raportarea infectiilor fiind capitala unde sunt, de altfel, si cele mai multe spitale) si judetele Iasi, Cluj si Timis. La polul opus, judetele care au raportat cele mai putine infectii sunt Covasna, Ialomita, Giurgiu, Gorj si Tulcea, potrivit Institutului National de Sanatate Publica. Numarul mic de infectii raportate de unele spitale nu inseamna neaparat ca acolo nosocomialele sunt mai putine, subraportarea infectiilor fiind un fenomen in Romania.

Cele mai bune bancuri cu studenti. Cum scapi de nota 4 la examenul de Logica

Pe internet circula multe bancuri si glume pe seama studentilor. in cele ce urmeaza va vom prezenta o colectie cu zece dintre cele mai inspirate bancuri care au in prim-plan studentii.

VIDEO Zece dintre cele mai asteptate filme ale anului 2019

Va propunem cateva dintre cele mai asteptate pelicule care vor rula in cinematografe in acest an. Printre selectii se numara filme realizate de regizori consacrati.

Reduceri eMAG. Cele mai bune oferte la frigidere de astazi

Daca vreti sa va cumparati o combina frigorifica in aceasta perioada, trebuie sa studiati oferta celor de la eMAG. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG combine frigorifice din aceasta perioada.

Chrome te scapa de cele mai agresive reclame de pe internet in curand

Google Chrome beneficiaza de actualizari constante, iar cele mai recente vizeaza blocarea unora dintre cele mai agresive reclame de pe internet. Cei de la Google se afla intr-o competitie.

Peste 1.500 locuri de munca, vacante in strainatate. Ce tara ofera cele mai multe posturi

Angajatorii din Spatiul Economic European SEE) ofera, prin intermediul retelei Eures Romania, 1. 517 locuri de munca cele mai multe peste 1. 000) in Spania, a anuntat Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM.

Cele mai terifiante locuri de pe Pamant. Zonele in care fac fata doar cei tari de inger sau amatorii de senzatii tari

Pe Glob sunt cateva locuri unde doar amatorii de senzatii tari si-ar dori sa ajunga. Sunt efectiv locuri unde turistii risca sa se aleaga cu o sperietura groaznica si cu adevarate cosmaruri. Este vorba despre cele mai terifiante destinatii de pe Planeta,.

Alerta meteo: Ninsori FARA PRECEDENT se abat asupra Romaniei! Vezi care sunt cele mai afectate judete!

Joi se vor semnala precipitatii predominant sub forma de ninsoare in majoritatea tarii noastre, insa acestea se vor retrage din jumatatea sudica dupa orele pranzului. Local se mai pot depune pana la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )