Libnet.ro
UNICEF

19:45

Finantari de pana la 100.000 euro pentru stundetii antreprenori. Programul Innotech Student a fost lansat

Hotnews Hotnews,
 Finantari de pana la 100.000 euro pentru stundetii antreprenori. Programul Innotech Student a fost lansat

Studentii din Romania pot obtine finantari intre 40. 000 si 100. 000 de euro din fonduri europene pentru a-si deschide mici afaceri, in cadrul noului program de finantare Innotech Student 2020, lansat vineri. Prin acest proiect de 150 milioane de euro estimam ca vor fi create peste 900 de afaceri si aproximativ 5. 000 de locuri de munca, a anuntat vicepremierul Raluca Turcan. Cum va functiona programul si cine se poate inscrie. continuă pe Hotnews

Franta anunta un plan de salvare de 8 miliarde de euro pentru industria auto

Guvernul francez a anuntat un plan de salvare de 8 miliarde de euro pentru industria auto, puternic afectata de pandemie, anunta BBC.

Guvernul sprijina tinerii sa devina antreprenori. Programul de 150 de milioane de euro demareaza la 1 iunie

Studentii care vor sa devina antreprenori pot accesa de la 1 iunie o finantare de pana la 100. 000 de euro, printr-un program pe fonduri europene lansat de Guvern in valoare totala de 150 de milioane de euro.

Cristian Busoi: Salut alocarea a 9,4 miliarde de euro pentru sanatatea cetatenilor europeni, una dintre cele mai bune investitii ale UE. Va fi finantat un nou Program de Sanatate solid si independent

Sanatatea a devenit o prioritate pentru UE, a afirmat eurodeputatul PNL Cristian Busoi, raportorul Parlamentului European pentru Programul de Sanatate al UE 2021-2017, care a salutat alocarea a 9,4 miliarde de euro.

Franta pune la bataie 8 miliarde de euro pentru salvarea industriei auto

Guvernul francez a elaborat un plan de revitalizare a industriei auto nationale, care va costa 8 miliarde de euro, din care un miliard de euro va fi destinat exclusiv pentru stimularea vanzarilor de masini electrice.

Intesa Sanpaolo a aprobat un imprumut de 6,3 miliarde de euro pentru Fiat Chrysler

Intesa Sanpaolo, cea mai mare banca de retail din Italia, a aprobat marti un imprumut de 6,3 miliarde de euro destinat producatorului auto italo-american Fiat Chrysler, care este conditionat de obtinerea unei garantii din partea statului, a declarat o sursa apropiata situatiei.

in pofida crizei provocate de COVID-19, o retea de imagistica dentara planifica investitii de 2 milioane euro pentru expansiune

DigiRay, retea regionala care cuprinde 11 laboratoare specializate in imagistica dentara si maxilo-faciala, estimeaza ca va investi 2 milioane de euro, in urmatoarele 18 luni, pentru a-si consolida prezenta pe piata la nivel national. Managementul.

Reteaua de imagistica dentara DigiRay - investitii de 2 milioane euro, pentru expansiune

DigiRay, o retea regionala care cuprinde 11 laboratoare specializate in imagistica dentara si maxilo-faciala situate preponderent in partea de vest a Romaniei, estimeaza ca va investi 2 milioane de euro, in urmatoarele 18 luni, pentru a-si consolida prezenta pe piata.

Occidentul ofera 2,5 miliarde de euro pentru refugiatii din America Latina

Uniunea Europeana si guvernul Spaniei au convocat Conferinta internationala a donatorilor pentru a-s.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )