Libnet.ro
UNICEF

06:30

Finantele au imprumutat 40 milioane de lei de la banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Finantele au imprumutat 40 milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, marti, 40 milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de luni, cand a imprumutat 675,2 de milioane de lei, la o dobanda de 3,38% pe an, printr-o emisiune de obligatiuni de stat benchmark, cu maturitatea reziduala la 36 de luni, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

Finantele au atras peste 675 milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, luni, 675,2 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu o maturitate reziduala de 36 de luni.

Impozitarea bacsisului, in linie dreapta. Aviz favorabil in CES. Surse din Ministerul Finantelor: Proiectul va intra in sedinta de Guvern de saptamana viitoare

Consiliul Economic si Social CES) a dat aviz favorabil proiectului prin care bacsisul oferit de consumatori in restaurante va fi impozitat cu 10%. Potrivit unor surse din Ministerul Finantelor, proiectul nu va intra saptamana aceasta in sedinta de Guvern, ci saptamana cealalta. Proiectul mai prevede modificarea legislatiei privind Loteria bonurilor fiscale. in ceea ce priveste alte initiative publicate, recent, de Finante, precum seria de modificari ale Codului Fiscal care afecteaza pe aproape toata lumea, despre care HotNews. ro a scris aici, cel privind firmele decapitalizate vezi aici) sau Split TVA care devine optional vezi aici), sursele au precizat ca vor reveni cu ele in CES saptamana viitoare, pentru ca apoi sa fie adoptate, dupa ce acum au fost intoarse la Ministerul Finantelor din lipsa avizelor interministeriale.

PROFIT NET DE 2,8 MILIOANE LEI: Patria Bank a trecut pe profit dupa primele sase luni

Patria Bank a afisat un profit net de 2,8 milioane lei in Semestrul I 2019, fata de o pierdere de 23,3 milioane lei in primele 6 luni ale anului trecut, potrivit unui comunicat.

Impozitarea bacsisului, in linie dreapta. Aviz favorabil in CES. Surse din Ministerul Finantelor: Proiectul va intra in sedinta de Guvern de saptamana viitoare

Consiliul Economic si Social CES) a dat aviz favorabil proiectului prin care bacsisul oferit de consumatori in restaurante va fi impozitat cu 10%. Potrivit unor surse din Ministerul Finantelor, proiectul nu va intra saptamana aceasta in sedinta de.

Peste 40 de milioane de lei alocati pentru reabilitarea si modernizarea unui drum judetean

Presedintele Consiliului Judetean Galati a semnat contractul de finantare pentru reabilitarea si modernizarea DJ242A, pe ruta RadestiCruceanu-BerestiBeresti-MeriaGanesti. Valoarea proiectului este 42. 732 de lei.

Programul Rabla Clasic incepe astazi, cu o suplimentare de 130 milioane lei

Persoanele fizice care vor sa-si caseze un autoturism mai vechi de opt ani pot merge, incepand de luni, la producatorii validati pentru a accesa Rabla Clasic, ca urmare a suplimentarii programului cu 130 de milioane de lei, a anuntat Administratia Fondului pentru Mediu AFM), intr-un comunicat de presa.

Cheltuielile cu deputatii in primele sase luni ale anului, peste 90 milioane lei

Cheltuielile cu deputatii in primele sase luni ale anului au fost de 91. 485 de lei, potrivit datelor publicate pe site-ul Camerei Deputatilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )