Libnet.ro
UNICEF

13:45

Finantele vor da Ordonanta pentru modificarea legii offshore, in toamna

Adevărul Adevărul,
Finantele vor da Ordonanta pentru modificarea legii offshore, in toamna

Ministerul Finantelor Publice va da cu siguranta o ordonanta de urgenta pentru modificarea legii offshore, dar in toamna, dupa ce presedintele o va promulga si ea va fi publicata in Monitorul oficial, spun surse citate de Hotnews. ro. continuă pe Adevărul

ALDE vrea OUG pentru modificarea legii offshore. Vosganian: Propunerea facuta si adoptata in Comisie ne-a pus intr-o situatie delicata

ALDE doreste o interventie de urgenta pentru modificarea legii offshore, aprobata recent de Parlament, pentru ca nu a existat dialog pe acest act normativ, a afirmat luni purtatorul de cuvant al ALDE, deputatul Varujan Vosganian.

Finantele ar putea emite n toamna Ordonanta de urgenta pentru modificarea Legii off-shore, daca va fi promulgata de presedinte (surse)

Ministerul Finantelor Publice MFP) intentionaza sa dea Ordonanta de urgenta pentru modificarea Legii off-shore dupa ce aceasta va aparea in Monitorul oficial, conform unor surse din institutie.

Guvernul ar putea emite n toamna Ordonanta de urgenta pentru modificarea Legii off-shore, daca va fi promulgata de presedinte (surse)

Ministerul Finantelor Publice MFP) intentionaza sa initieze o Ordonanta de urgenta pentru modificarea Legii off-shore dupa ce aceasta va aparea in Monitorul oficial, conform unor surse din institutie.

ALDE vrea modificarea legii offshore

Purtatorul de cuvant al ALDE, deputatul Varujan Vosganian, afirma ca ceea ce si-a dorit ALDE sa apara in legea offshore nu se regaseste si se impune o interventie de urgenta pe actul normativ, el spunand ca in Coalitia PSD-ALDE nu a existat dialog pe acest act normativ, scrie News. ro.

Alex Milcev, EY Romnia: Impactul Legii offshore asupra investitiilor din Marea Neagra

Titularii de acorduri petroliere din perimetrele offshore au primit, pe data de 9 iulie 2018, vesti importante din partea Parlamentului, care a inaintat spre promulgare, cu rapiditate, dar si cu niste noi modificari, proiectul de Lege privind unele masuri necesare pentru implementarea operatiunilor petroliere de catre titularii de acorduri petroliere referitoare la perimetre petroliere offshore denumita in mod generic Legea offshore).

ştiri din Economie

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )