Libnet.ro
UNICEF

13:00

Firea: Am aprobat cele trei evenimente care vor fi organizate de PNL, USR si PSD in Capitala

Antena3 Antena3,
Firea: Am aprobat cele trei evenimente care vor fi organizate de PNL, USR si PSD in Capitala

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat marti seara ca a semnat protocoalele care vizeaza organizarea unor evenimente publice in Capitala de catre PSD, PNL si USR. Legat de manifestatii, in primul. continuă pe Antena3

Sorina Pintea sugereaza ca numarul asistentilor medicali care vor sa lucreze in strainatate a scazut

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, sugereaza, in mesajul de Ziua Internationala a asistentului medical, ca numarul asistentilor medicali care vor sa lucreze in strainatate a scazut, anuntand noi masuri pentru reducerea exodului acestora.

Alegeri prezidentiale in Lituania, divizata intre bogati si saraci: Cine sunt cei trei candidati care se bat pentru a o inlocui pe Dalia Grybauskaite

Lituanienii au inceput sa voteze duminica pentru a-si alege noul presedinte, de la care asteapta sa reduca decalajul dintre bogati si saraci, care se accentueaza in tara, in pofida unei cresteri economice de invidiat. Noua candidati se confrunta in primul tur pentru a o inlocui pe Dalia Grybauskaite, care isi incheie al doilea mandat si care i-ar putea succede lui Donald Tusk la presedintia Consiliului European.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o vara de cosmar! Totul le iese pe dos!

Vara nu aduce vesti bune pentru toti nativii. Unii vor avea parte doar de ghinioane, care se vor tine dupa ei la fiecare pas. De la drame amoroase la esec in afaceri, acesti nativi vor gusta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )