Libnet.ro
UNICEF

01:05

Firea: Cred ca se va propune excluderea mea din PSD / Sustinem 100% Guvernul Dancila si Coalitia PSD-ALDE

Hotnews Hotnews,
 Firea: Cred ca se va propune excluderea mea din PSD / Sustinem 100% Guvernul Dancila si Coalitia PSD-ALDE

Gabriela Firea, vicepresedinte PSD si primar al Capitalei, a declarat vineri, inaintea CEx-ului partidului de vineri, ca miza COmitetului Executiv este excluderea ei din partid si a lui Paul Stanescu si Tudorel Toader din Guvern. Miza de azi este excluderea mea pentru ca am avut curajul sa spun ca dl Dragnea nu -si mai respecta angajamentele fata de romani si bucuresteni, a declarat Firea, adaugand ca o alta miza este sa fie dati afara din Guvern doi ministri foarte importanti: vicepremierul Paul Stanescu si Tudorel Toader, care il irita pe Dragnea. continuă pe Hotnews

Cred ca se va propune excluderea mea

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, inaintea CEx, ca ea crede ca se va propune excluderea sa din partid si ca se urmareste sa fie dati afara din Guvern Paul Stanescu si Tudorel Toader, pentru ca il incomodeaza pe Liviu Dragnea.

Gabriela Firea: Miza lui Liviu Dragnea este excluderea mea din PSD si remanierea din guvern a lui Paul Stanescu si a lui Tudorel Toader (VIDEO)

Gabriela Firea a facut acuzatii dure inainte de inceputul sedintei de Comitet Executiv al PSD de vineri. Aceasta a acuzat ca Liviu Dragnea urmareste ca vineri sa o excluda pe ea din partid si sa obtina.

Firea: Se va propune excluderea mea. Se urmareste sa fie dati afara din Guvern Paul Stanescu si Tudorel Toader, pentru ca il incomodeaza pe Dragnea

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, inaintea CEx, ca ea crede ca se va propune excluderea sa din partid si ca se urmareste sa fie dati afara din Guvern Paul Stanescu si Tudorel Toader, pentru ca il incomodeaza pe Liviu Dragnea.

Contestatarii din PSD, dupa CEx: Nimeni nu pleaca din partid, A fost o dezbatere consistenta, scrisoarea noastra si-a atins scopul / Firea: S-a cerut excluderea mea din partid, dar Dragnea si Dancila s-au opus votului

Gabriela Firea, impreuna cu ceilalti lideri PSD semnatari ai scrisorii anti-Dragnea, au sustinut vineri seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv al partidului, ca marele merit al acestui CEx a fost ca s-a dezbatut cu multa sinceritate, cu mult curaj, prima discutie serioasa, nu a mai existat timorarea de pana acum. Firea a precizat insa ca, desi 25 dintre colegi au semnat scrisoarea contestatarilor, la final votul pentru sustinerea presedintelui PSD Liviu Dragnea a fost de 39, fata de 10 voturi pentru ca acesta sa faca un pas lateral si o abtinere.

Gabriela Firea, inainte de sedinta CEx a PSD: Miza de azi e excluderea mea

Comitetul Executiv National CExN) al Partidului Social Democrat se reuneste vineri in sedinta la Palatul Parlamentului. Miza de azi e excluderea mea. Am avut curajul sa spun ca domnul Dragnea nu-si mai.

Dragnea: Categoric nu voi propune excluderea contestatarilor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, in legatura cu o posibila propunere de excludere din partid a semnatarilor scrisorii, Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu, prin care ii cer demisia, ca nu va face acest lucru. intrebat la ce se asteapta de la sedinta CEx de azi, Dragnea a raspuns: numai lucruri bune.

Ion Cristoiu, scenariu-bomba. Ce urmaresc de fapt pucistii din PSD. Ar fi lovitura decisiva pentru Liviu Dragnea

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste despre un plan B al pucistilor din PSD, care ar urmari nu demiterea lui Liviu Dragnea, ci excluderea sa din partid. O alta posibilitate la vot ar fi cea a unei victorii.

Revoltatii din PSD sunt si ei de acord cu amnistia si gratierea

Grupul revoltatilor din PSD, reprezentat de primarul Bucurestiului ,Gabriela Firea, precum si de Paul Stanescu si Adrian Tutuianu, anunta in scrisoarea in care ii cer demisia lui Liviu Dragnea ca sustin o initiativa legislativa pentru.

Basescu, despre cei trei lideri ai rebeliunii din PSD: La fel de nocivi, lacomi si urti la suflet ca si Dragnea

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca cei trei semnatari ai scrisorii anti-Dragnea din PSD au avut mize personale legate de bani si putere si in mod cert sunt la fel de nocivi, lacomi si urati la suflet ca si Dragnea, iar de tara nu le pasa.

Bomba! Batalia din PSD a fost transata. Date de ultima ora

Informatie-bomba prezentata in exclusivitate de Mihai Gadea, la Sinteza zilei. Batalia din PSD a fost deja transata. Potrivit surselor Antena 3, 40 de filiale ale partidului si-au aratat sustinerea pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )