Libnet.ro
UNICEF

01:05

Firea: Daca poti fi exclus din PSD pentru delict de opinie, noi ne ducem crucea mai departe. Nu cred ca va fi cazul / Nu am vorbit cu Iohannis despre nlaturarea lui Dragnea

Hotnews Hotnews,
 Firea: Daca poti fi exclus din PSD pentru delict de opinie, noi ne ducem crucea mai departe. Nu cred ca va fi cazul / Nu am vorbit cu Iohannis despre nlaturarea lui Dragnea

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea a declarat luni, inaintea sedintei Biroului Permanent al PSD, ca nu crede ca se va ajunge la excluderea sa din partid. Ea a mai spus ca in spatele demersului ei privind demisia lui Dragnea nu s-a aflat nici presedintele Klaus Iohannis, nici serviciile. continuă pe Hotnews

Gabriela Firea, atac la Dragnea: Daca pentru delict de opinie poti fi exclus din PSD, atunci eu imi voi duce crucea / Stiu ca unora le e mai greu sa creada ca cineva poate vorbi in numele unor principii

Gabriela Firea a lansat un nou atac voalat la adresa lui Liviu Dragnea. Aceasta a tinut sa remarce ca, pentru prima data dupa mult timp, sedinta Comitetului Executiv National de vineri nu s-a terminat cu un vot.

Firea: Nu am vorbit cu Iohannis despre nlaturarea lui Dragnea / Nu sunt n spate nici presedintele, nici serviciile secrete

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea a declarat luni, inaintea sedintei Biroului Permanent al PSD, ca nu crede ca se va ajunge la excluderea sa din partid. Ea a mai spus ca in spatele demersului ei privind demisia lui Dragnea nu s-a aflat nici presedintele Klaus Iohannis, nici serviciile.

Dacian Ciolos, despre taberele din PSD: Pentru mine nu exista nicio diferenta intre unii si ceilalti

Fostul sef al Executivului Dacian Ciolos afirma ca in PSD este o batalie interna, iar acest partid ar trebui sa se ocupe de dezvoltarea economica a Romaniei si sa evite izolarea tarii pe plan european si international.

Daniel Dragomir, acuzatii la adresa unor pucisti din PSD. Cine s-a ascuns in spatele Gabrielei Firea

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir le da sfaturi gratis pucistilor din PSD. Acesta sustine ca miscarea de indepartare a lui Liviu Dragnea de la sefia PSD ar fi avut succesul scontat daca Gabriela Firea ar fi.

Contestatarii din PSD, dupa CEx: Nimeni nu pleaca din partid, A fost o dezbatere consistenta, scrisoarea noastra si-a atins scopul / Firea: S-a cerut excluderea mea din partid, dar Dragnea si Dancila s-au opus votului

Gabriela Firea, impreuna cu ceilalti lideri PSD semnatari ai scrisorii anti-Dragnea, au sustinut vineri seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv al partidului, ca marele merit al acestui CEx a fost ca s-a dezbatut cu multa sinceritate, cu mult curaj, prima discutie serioasa, nu a mai existat timorarea de pana acum. Firea a precizat insa ca, desi 25 dintre colegi au semnat scrisoarea contestatarilor, la final votul pentru sustinerea presedintelui PSD Liviu Dragnea a fost de 39, fata de 10 voturi pentru ca acesta sa faca un pas lateral si o abtinere.

Profetia unui deputat PSD pentru Dragnea: Nu va ajunge sa traiasca sarbatorile alaturi de Irina

Disidentii din PSD isi ling ranile dupa victoria repurtata de Liviu Dragnea, in urma CEx-ului! Spun cu ciuda ca seful suprem a castigat o batalie, nu si razboiul. Deputatul PSD Botosani Razvan Rotaru a .

Dragnea: Vom organiza activitati de informare cu privire la tema referendumului / infiintam un grup de lucru pentru gestionarea resursei umane din PSD (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat, la finalul sedintei Biroului Permanent National, ca s-a luat decizia constituirii unui grup de lucru pentru gestionarea resursei umane din PSD si pentru verificarea indeplinirii.

Invitatie din PNL pentru pucistii din PSD. Haideti luni...

Razvan Prisca, deputat PNL, a lansat o invitatie pentru dizidentii din PSD. De multe ori, am spus ca e important sa fii intelept. Momentul motiunii de cenzura este unul delicat. Si atunci, putem sa.

Ion Cristoiu, scenariu-bomba. Ce urmaresc de fapt pucistii din PSD. Ar fi lovitura decisiva pentru Liviu Dragnea

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste despre un plan B al pucistilor din PSD, care ar urmari nu demiterea lui Liviu Dragnea, ci excluderea sa din partid. O alta posibilitate la vot ar fi cea a unei victorii.

Niculae Badalau, rasplatit cu o noua functie dupa ce a abandonat grupul pucistilor din PSD inaintea votului din CEx

Niculae Badalau a facut parte din grupul nemultumitilor din PSD, dupa care a parasit sedinta CEx chiar inainte de votul decisiv, iar acum s-a ales cu o noua functie. Badalau va face parte din.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )