Libnet.ro
UNICEF

12:15

Firea despre disidentii PSD: Unitatea noastra nu este destructiva

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Firea despre disidentii PSD: Unitatea noastra nu este destructiva

Unitatea celor care s-au exprimat impotriva conducerii PSD nu este una distructiva pentru partid si coalitie, a declarat astazi primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vicepresedinte al PSD. continuă pe Ziarul Bursa

Firea despre disidentii PSD: Unitatea noastra nu este destructiva

Unitatea celor care s-au exprimat impotriva conducerii PSD nu este una distructiva pentru partid si coalitie, a declarat astazi primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vicepresedinte al PSD.

Gabriela Firea, despre cei care au votat impotriva lui Dragnea la CExN: Unitatea noastra nu este distructiva

Unitatea celor care s-au exprimat impotriva conducerii PSD nu este una distructiva pentru partid si coalitie, a declarat luni primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vicepresedinte al PSD. Ea a aratat.

Ce spune Gabriea Firea despre cei care au votat impotriva lui Liviu Dragnea la CEx

Unitatea celor care s-au exprimat impotriva conducerii PSD nu este una distructiva pentru partid si coalitie, a declarat, luni, Gabriela Firea, vicepresedinte al PSD.

Victor Ponta, declaratie despre CExN PSD: Daca Dragnea va cumpara voturile la sedinta vom avea un haos si un dezastru generalizat

Victor Ponta spune ca daca lui Liviu Dragnea i-ar pasa de PSD si de oamenii care au votat acest partid, de bunul mers al tarii si de colegii lui, pe care ii pune sa se lupte azi intre ei, ar demisiona.

Tot ce trebuie sa stii despre sedinta PSD in care se joaca libertatea lui Dragnea

Liderii PSD vin azi la Bucuresti ca sa voteze daca Liviu Dragnea mai ramane presedintele partidului sau nu. Va fi un meci intre doi imblanzitori de baroni.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )