Libnet.ro
UNICEF

20:02

Firea, despre invitatia lui Ciolacu catre Robert Negoita de a reveni in PSD: Nu putem negocia cu teroristii politici Replica lui Negoita

Hotnews Hotnews,
 Firea, despre invitatia lui Ciolacu catre Robert Negoita de a reveni in PSD: Nu putem negocia cu teroristii politici Replica lui Negoita

Primarul in functie al Capitalei, Gabriela Firea, spune ca nu este de acord cu invitatia pe care liderul PSD, Marcel Ciolacu, i-a facut-o lui Robert Negoita de a reveni in PSD, ea catalogandu-i pe Robert Negoita si pe Victor Ponta drept teroristi politici si asasinii PSD. Robert Negoita a replicat sustinand ca a vazut oameni terorizati in timp ce nu s-a facut nimic pe partea de infrastructura, ca trebuiau sa faca baie cu apa rece sau sa isi incalzeasca apa la ibric. continuă pe Hotnews

Robert Negoita: Gabriela Firea este victima propriei dorinte de marire Era terorizata de paranoia ca mi-as fi dorit sa atac ulterior fotoliul de primar general

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, care a castigat un nou mandat in urma alegerilor de duminica, sustine ca Gabriela Firea este propriul sau inamic si victima propriei dorinte de marire si ca era terorizata de paranoia ca el si-ar fi dorit sa atace ulterior fotoliul de primar general. Firea, despre invitatia lui Ciolacu catre Robert Negoita de a reveni in PSD: Nu putem negocia cu teroristii politici Replica lui Negoita.

CIOLACU: Cred ca Robert Negoita se va intoarce in PSD, unde ii este locul

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminica seara ca a vorbit pe parcursul intregii zile cu Robert Negoita si crede ca acesta se va intoarce acasa, acolo unde ii este locul, conform Agerpres. ro.

Marcel Ciolacu il asteapta pe Robert Negoita inapoi in PSD. Ce mesaj transmite

Marcel Ciolacu a afirmat, duminica seara, ca vinovat pentru faptul ca nu s-a putut realiza o Stanga unita este presedintele Pro Romania, Victor Ponta. Liderul PSD ii reproseaza acestuia ca l-a convins pe Robert Negoita sa plece din PSD, dar ca spera ca edilul de la Sectorul 3 sa revina in partid.

MARCEL CIOLACU: Nu am avut o discutie politica cu domnul Robert Negoita, ci una amicala

Marcel Ciolacu a declarat ca intalnirea de luni cu Robert Negoita a fost una ca intre prieteni, intrebat daca e posibil ca acesta sa revina in PSD. Liderul social-democratilor a adaugat ca daca si cand va exista un astfel de pas va anunta public. El a mai spus ca nu exista o concurenta intre Gabriela Firea si Robert Negoita, scrie News.

Robert Negoita, dezvaluiri despre Gabriela Firea: Ati pus mai presus interesele personale

Ruptura dintre Robert Negoita si Gabriela Firea este o certitudine. Primarul Sectorului 3 a iesit din PSD si nu a manifestat sustinere fata de fostul primar general, la alegerile locale. Robert Negoita a.

ROBERT NEGOITA: Firea e un foarte bun comunicator, dar nu are treaba cu Primaria

Primarul ales al Sectorului 3, Robert Negoita, afirma ca a refuzat sa faca echipa cu primarul general Gabriela Firea, sustinand ca aceasta era terorizata de paranoia ca el si-ar fi dorit sa atace ulterior fotoliul de primar general.

Robert Negoita: Firea m-a blocat in toate proiectele. imi zicea ca votul e pe emotie, nu pe rezultate

Robert Negoita, primarul sectorului 3, a declarat marti seara, la Digi 24, ca fostul primar general Gabriela Firea l-a blocat in toate proiectele in care a putut si ca nu a facut mai nimic in Capitala spunand mereu ca votul vine pe emotie si nu pe rezultate.

Robert Negoita: Firea m-a blocat in toate proiectele imi zicea ca votul e pe emotie, nu pe rezultate

Robert Negoita, primarul sectorului 3, a declarat marti seara, la Digi 24, ca fostul primar general Gabriela Firea l-a blocat in toate proiectele in care a putut si ca nu a facut mai nimic in Capitala spunand mereu ca votul vine pe emotie si nu pe rezultate.

Robert Negoita, despre posibilitatea de a reveni in PSD: in viata am invatat ca nu trebuie sa excluzi niciodata nimic

Robert Negoita, proaspat reales in fruntea Primariei Sectro 3, dupa ce a fost candidatul Aliantei Pro Bucuresti 2020 la Primaria Sectorului 3, a precizat ca nu exclude revenirea in PSD. Oferte de la PSD am.

ROBERT NEGOITA: Nu am avut nicio discutie sa ma intorc in PSD

Candidatul Aliantei Pro Bucuresti 2020 la Primaria Sectorului 3, Robert Negoita, care a obtinut un nou mandat, afirma ca nu a avut discutii cu conducerea PSD referitoare la revenirea sa in partid. in viata am invatat ca nu trebuie sa excluzi niciodata nimic, dar nu se pune problema in acest moment, situatia e cat se poate de clara, spune Negoita, mentionand ca nu trebuie sa se intoarca in PSD pentru a face o majoritate la Sectorul 3. Putem face majoritate si cu PNL, putem face majoritate si cu PSD, putem face majoritate si cu USR, de ce nu?, considera el, conform news. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )