Libnet.ro
UNICEF

11:00

Firea si Nicusor Dan se bat pe suzeta de la cresa, iar Ponta abia asteapta sa o suga

România Liberă România Liberă,
Firea si Nicusor Dan se bat pe suzeta de la cresa, iar Ponta abia asteapta sa o suga

Candidatul, teoretic, sustinut de USR-PLUS PNL la alegerile locale, pentru functia de primar general. continuă pe România Liberă

Nicusor Dan o acuza pe Gabriela Firea ca nu a construit nicio gradinita sau cresa, desi a promis 20 Firea spune ca aceste atributii sunt la sectoare

Nicusor Dan, candidatul PNL-USR la Primaria Capitalei, o acuza pe Gabriela Firea ca nu a construit nicio gradinita sau cresa in cei 4 ani de mandat, desi a promis 20 de gradinite cu program prelungit in campania electorala. in replica, Gabriela Firea spune ca a inaugurat crese si gradinite facute de echipa ei, fara sa spuna care, iar in aceasta vara se lucreaza intens pentru deschiderea a 3 crese si gradinite sociale, in sectoarele 2, 5 si 6. Firea spune ca Primariile de Sector trebuie sa construiasca crese si gradinite, nu Primaria Capitalei.

Ce zice Nicusor Dan despre candidatura lui Ponta la Primaria Capitalei. Vad o anumita disperare la Gabriela Firea

Nicusor Dan, candidatul dreptei la Primaria Capitalei, sustine ca Victor Ponta si Robert Negoita fug de asocierea cu PSD. Primarul Sectorului 3, plecat din PSD, va candida din partea ProRomania pentru un nou mandat si-l va sustine pe Victor Ponta la Primaria Capitalei, sustin surse politice pentru Adevarul. Planul o ingroapa politic pe Gabriela Firea.

Nicusor Dan: Firea nu a construit, in 4 ani, nicio gradinita noua. Redeschiderea unor gradinite administrate de Primaria Capitalei nu poate masca acest esec

Candidatul unic al dreptei la Primaria Capitalei Nicusor Dan a declarat ca Gabriela Firea nu a construit, in patru ani, nicio gradinita noua in Bucuresti, iar redeschiderea catorva gradinite administrate de Primarie nu poate masca acest esec. Acesta a reamintit ca Firea preciza, in programul de guvernare locala din 2016, ca va construi 20 de gradinite cu program prelungit, cu o capacitate totala de 2. 500 de locuri.

NICUSOR DAN: Primarul Gabriela Firea nu a construit in patru ani nicio gradinita noua

Deputatul independent Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei, arata ca primarul general, Gabriela Firea, nu a construit nicio gradinita noua, punctand ca redeschiderea unor astfel de unitati, dupa perioada de nefunctionare impusa de criza coronavirusului, nu poate masca acest esec .

NICUSOR DAN: Primarul Gabriela Firea nu a construit in patru ani nicio gradinita

Deputatul independent Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei, arata ca primarul general, Gabriela Firea, nu a construit nicio gradinita noua, punctand ca redeschiderea unor astfel de unitati, dupa perioada de nefunctionare impusa de criza coronavirusului, nu poate masca acest esec .

Nicusor Dan: Nu exista rusine mai mare pentru administratia Firea decat modul dezastruos in care a gestionat problema transportului public

Nicusor Dan, candidatul PNL-USR pentru Primaria Capitalei, o ciritca pe Gabriela Firea pentru modul in care a gestionat problea transportului public in Bucuresti.

Nicusor Dan: Primarul PSD Gabriela Firea nu a construit in 4 ani de zile nicio gradinita noua in Bucuresti!

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR in cursa pentru Primaria Capitalei, reactioneaza la anuntul primarului general, Gabriela Firea, privind redeschiderea creselor din Bucuresti. intr-un mesaj pub.

Nicusor Dan: Nicio gradinita construita in 4 ani de mandat ai administratiei PSD-Firea, desi promisiuni au fost multe

Nicusor Dan, candidat independent sustinut de PNL si USR la Primaria Capitalei, a sustinut o noua conferinta de presa, miercuri, in care a criticat administratia PSD din fruntea municipalitatiipentru.

Nicusor Dan: Nicio gradinita construita in 4 ani de mandat ai administratiei PSD-Firea, desi promisiuni au fost multe (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat independent sustinut de PNL si USR la Primaria Capitalei, a sustinut o noua conferinta de presa, miercuri, in care a acuzat administratia PSD din fruntea municipalitatiipentru.

Nicusor Dan: Victor Ponta mi-a spus ca mama lui o sa ma voteze. Sunt sigur ca multe femei vor veni spre programul meu

Nicusor Dan se bazeaza si pe votul mamei lui Victor Ponta in cursa pentru Primaria Capitalei. Liderul ProRomania a spus ca mama sa l-ar fi votat pe Nicusor Dan, insa acum are indoieli, pentru ca nu mai e independent, ci sustinut de PNL.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )