Libnet.ro
UNICEF

17:46

Firea, un nou apel la Orban: Sunt plati urgente. Banii tarii nu sunt buzunarele politicienilor

Hotnews Hotnews,
 Firea, un nou apel la Orban: Sunt plati urgente. Banii tarii nu sunt buzunarele politicienilor

Primarul general Gabriela Firea precizeaza este nevoie ca premierul Ludovic Orban sa ii aprobe alocarea de fonduri deoarece nu pot fi taiate bugetele pentru diferite programe ale municipalitatii, subliniind ca va fi o rectificarea bugetara saptamana viitoare, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

GABRIELA FIREA: Daca Guvernul Orban nu va da curs solicitarii, vom formula plangeri penale

Primarul Capitalei Gabriela Firea avertizeaza, dupa ce premierul Ludovic Orban a refuzat sa aloce bani Primariei Capitalei, ca daca Guvernul Orban nu va da curs solicitarii,va formula plangeri penale pentru abuz in serviciu pe numele prim-ministrului si al ministrului Finantelor, relateaza News. ro.

Guvernul le va da aproape 300 de milioane de euro fratilor Micula, pentru a evita blocarea Romatsa. Orban: Vom plati din Fondul de rezerva Totul a pornit de la ajutoarele de stat date de guvernarea Nastase (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca Guvernul PNL va plati datoria pe care statul roman o are catre fratii Micula, astfel incat Romatsa, regia care dirijeaza traficul aerian din Romania, sa nu fie.

VIDEO Orban: Vom plati din fondul de rezerva suma pentru care s-a pus sechestru pe activele Romatsa. Situatia este extrem de grava Bugetul MFP, suplimentat cu 912 mil. lei pentru aceasta plata

Romania va plati din fondul de rezerva al Guvernului suma pentru care a fost pus sechestru pe activele Romatsa, a declarat, vineri dimineata, Ludovic Orban. UPDATE ora 11. 06 Potrivit site-ului oficial al Executivului, in sedinta de vineri dimineata, bugetul MFP a fost suplimentat, printr-o HG, cu suma de 912,5 milioane lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului.

ştiri din Politica

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )