Libnet.ro
UNICEF

07:45

Firma Cambridge Analytica, implicata in campania lui Donald Trump pentru prezidentiale, ar fi avut legaturi cu Rusia

Adevărul Adevărul,
Firma Cambridge Analytica, implicata in campania lui Donald Trump pentru prezidentiale, ar fi avut legaturi cu Rusia

Compania din Marea Britanie care-si aroga meritul pentru succesul lui Donald Trump la prezidentialele din 2016 din SUA si care este acuzata ca a obtinut acces intr-un mod inadecvat la datele a peste 50 de milioane de utilizatori de Facebook, a oferit sefilor firmei Lukoil, cu sediul la Moscova, prezentari despre activitatea companiei, scrie The Guardian. Iar conexiunile sale cu Rusia nu se opresc aici. continuă pe Adevărul

Compania care a condus colectarea de date pentru campania lui Donald Trump, suspendata de Facebook

Compania Strategic Communication Laboratories, cea care a condus colectarea de date pentru campania lui Donald Trump, a fost suspendata de catre Facebook pentru ca a incalcat politicile de colectare si detinere a .

Facebook a suspendat compania care a condus colectarea de date pentru campania lui Donald Trump pentru folosire neconforma de date personale

Facebook a anuntat vineri seara suspendarea companiei Strategic Communication Laboratories SCL) impreuna cu firma sa de analiza de date politice Cambridge Analytica pentru incalcarea politicilor de colectare si.

Cambridge Analytica, compania de date care a asigurat victoria lui Trump, a fost interzisa pe Facebook

Facebook a anuntat ca a suspendat firma specializata in analiza datelor Cambridge Analytica, care a lucrat pentru campania pro-Brexit si campania prezidentiala a lui Donald Trump. Masura a fost luata dupa ce s-a constatat incalcarea politicilor referitoare la protectia datelor, transmite Reuters.

VIDEO Scandalul Cambridge Analytica: furt de date si uz de prostituate

Dare de mita, folosirea prostituatelor, a unor fosti spioni, precum si a unor acte false de identitate. Sefi din cadrul firmei britanice Cambridge Analytica, implicata puternic in campania republicanului Donald Trump pentru prezidentialele din 2016, precum si in cea pro-Brexit, au fost filmati in cadrul unei investigatii jurnalistice sub acoperire in timp ce vorbeau despre capcanele pe care le pot intinde politicienilor.

UE cere clarificari de la Facebook dupa dezvaluirile cu privire la Cambridge Analytica

Comisia Europeana CE) solicita clarificari de la Facebook dupa dezvaluiri cu privire la exploatarea unor date personale apartinand unor milioane de utilizatori ai retelei de socializare de catre compania Cambridge Analytica, implicata in campania electorala a lui Donald Trump, informeaza AFP.

Firma de analiza a datelor care a lucrat pentru Donald Trump in campania electorala a fost suspendata de catre Facebook

Facebook a anuntat ca a suspendat firma specializata pe analiza datelor, Cambridge Analytica, care a lucrat pentru presedintele american Donald Trump in timpul campaniei electorale din 2016, dupa ce a descoperit ca ar fi fost incalcate politicile referitoare la protectia datelor, informeaza Reuters.

Facebook a suspendat activitatea companiei Cambridge Analytica, care l-a ajutat pe Trump sa castige alegerile in 2016

Compania Cambridge Analytica, care l-a sprijinit pe Donald Trump sa castige alegerile prezidentiale din 2016, a fost suspendata de pe Facebook, dupa ce ar fi violat politica de protectie a datelor cu caracter personal, relateaza presa internationala.

Scandalul Cambridge Analytica: Un psiholog rus nascut in Republica Moldova ar fi conceput softul care sustragea datele personale ale utilizatorilor Facebook

Facebook se afla in centrul unui imens scandal, dupa ce firma Cambridge Analytica a fost acuzata ca a folosit fara consimtamant datele a 50 de milioane de utilizatori ai retelei sociale, pentru a elabora un so.

Cambridge Analytica, firma care a lucrat pentru campania pro-Brexit, se lauda ca a desfasurat o actiune de succes intr-o tara din estul Europei. Spioni israelieni, implicati (VIDEO)

Facebook a suspendat Cambridge Analytica, o firma specializata in analiza de date, care a lucrat pentru campania pro-Brexit si care se lauda ca i-a asigurat lui Donald Trump victoria in.

Cambridge Analytica, firma care a lucrat pentru campania pro-Brexit, se lauda ca a desfasurat o actiune de succes intr-o tara din estul Europei. Spioni israelieni, implicati (VIDEO, FOTO)

Facebook a suspendat Cambridge Analytica, o firma specializata in analiza de date, care a lucrat pentru campania pro-Brexit si care se lauda ca i-a asigurat lui Donald Trump victoria in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )