Libnet.ro
UNICEF

12:45

Fiscalitate 2019/ Schimbari pentru ONG-uri n 2019. Vor trebui sa se nscrie ntr-un registru la ANAF

Hotnews Hotnews,
 Fiscalitate 2019/ Schimbari pentru ONG-uri n 2019. Vor trebui sa se nscrie ntr-un registru la ANAF

Organizatiile neguvernamentale, pentru a continua sa primeasca finantare, vor trebui sa fie inscrie in Registrul entitatilor/unitatilor de cult la Fisc. Aceasta schimbare a legislatiei a fost acceptata de Ministerul Finantelor si face parte din modificarile Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. Acestui act normativ i s-au adaugat la inceputul saptamanii mai multe amendamente in Comisia de buget-finante din Camera Deputatilor, iar saptamana viitoare ar urma sa fie adoptate de Plen. continuă pe Hotnews

Schimbari pentru ONG-uri n 2019. Vor trebui sa se nscrie ntr-un registru la ANAF

Organizatiile neguvernamentale, pentru a continua sa primeasca finantare, vor trebui sa fie inscrie in Registrul entitatilor/unitatilor de cult la Fisc. Aceasta schimbare a legislatiei a fost acceptata de Ministerul Finantelor si face parte din modificarile Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. Acestui act normativ i s-au adaugat la inceputul saptamanii mai multe amendamente in Comisia de buget-finante din Camera Deputatilor, iar saptamana viitoare ar urma sa fie adoptate de Plen.

DOCUMENT Fiscalitate 2019 / Principalele 10 modificari care vor intra n vigoare de anul viitor

Anul 2019 vine cu noi modificari in materie de fiscalitate. Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, a anuntat miercuri, intr-o conferinta, ca a lucrat in Comisia de buget-finante din Camera Deputatilor la modificarea unei ordonante prin care se introduc mai multe elemente in materie de fiscalitate, precum clasificarea firmelor. HotNews. ro a obtinut lista modificarilor care vor avea loc si care au fost adoptate de comisie. De asemenea, este foarte posibil ca aceastea sa fie adoptate saptamana viitoare in Plenul Camerei Deputatilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )