Libnet.ro
UNICEF

09:30

Fiul de 16 ani al unor judecatori din Craiova, cel care a provocat un accident mortal urcandu-se la volan fara permis, este arestat la domiciliu

Antena3 Antena3,
Fiul de 16 ani al unor judecatori din Craiova, cel care a provocat un accident mortal urcandu-se la volan fara permis, este arestat la domiciliu

Adolescentul de 16 ani din Craiova, fiu de judecatori, care a provocat un accident ingrozitor finalizat cu decesul iubitei sale de 18 ani, a fost arestat la domiciliu. Decizia luata de Tribunalul Dolj este. continuă pe Antena3

Fiul unor judecatori din Dolj, MINOR SI BEAT, a accidentat MORTAL o fata de 18 ani

Fiul unor cunoscuti judecatori din Dolj, minor, fara permis si beat, a provocat un accident rutier, in urma caruia si-a pierdut viata o tanara de 18 ani. Surse apropiate anchetei au declarat ca mama.

Noi detalii in cazul accidentului din Craiova. Cine estetanarul de 16 ani, carea ucis o fata, dupa ce a condus baut

Adolescentul de 16 ani care s-a urcat beat la volan si a ucis o tanara este fiul unor judecatori din judetul Dolj. Tatal sau este magistrat pe langa Penitenciarul de Minori Craiova, iar mama baiatului este.

Fiul unor judecatori din Dolj a accidentat mortal o fata de 18 ani

Un tanar fara permis si baut, care ar fi baiatul unor judecatori din Dolj, a provocat marti dimineata un accident rutier, in urma caruia si-a pierdut viata o fata in varsta de 18 ani, relateaza Mediafax.

Mesajul tanarului de 16 ani, care s-a urcat beat si fara permis la volan, provocand moartea iubitei sale

Tanarul de 16 ani din Craiova, care s-a urcat fara permis si beat la volan, provocand moartea iubitei sale de 18 ani, a postat un mesaj pe Facebook, la doar cateva ore dupa iesirea din spital. Acesta a scris.

Accident in Craiova! Fata ucisa de un tanar de 16 ani aflat beat la volan

O tanara in varsta de 18 ani a murit, iar trei tineri sunt raniti, dupa un accident rutier produs in timpul noptii de luni spre marti, in Craiova, de un adolescent de 16 ani, care a condus masina, desi nu.

Dolj: Baiatul de 16 ani care a produs un accident mortal n Craiova, arestat la domiciliu

Magistratii Tribunalului Dolj au decis ca minorul de 16 ani care marti a provocat un grav accident, in care o fata de 18 ani a murit, sa fie arestat la domiciliu pentru 30 de zile, relateaza Agerpres.

Fata de 16 ani, moarta intr-un accident rutier. Soferul vinovat, un adolescent care conducea baut si fara permis

Minorul se afla in masina cu alti trei prieteni. Cel mai probabil se intorceau de la o petrecere. Pentru fata de 18 ani nu s-a mai putut face nimic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2433 seconds )